wilders biz de geleydik bi ya
Yazik kiz Wilderse, adamin eteklerini zaten gecen yine tutusturduk.
Gectigimiz haftasonu Recep Ivedik filmi, burda baya gise rekorlari kirdi,
Butun Amerikan filmlerini solladi, Wilderste tartisma programinda ulkeyi bu gidisle ele gecirecekler
sinemamizin haline bakin diye sitem etti ya
Halbuki biz iyi niyetliyiz, sirf Hollanda ekonomisine can katmak icin gidiyoruz sinemalara fln,
ama onda bunu anlayacak kapasite nerdee...
en çok akp li hollandadaymış, neden acep
recep ivedik izdihamı var ya anlam veremiyorum sinemaya gittik butun salonlar recep ivedik cocuga resident evil diyoruz recep ivedikmi diyorYazik kiz Wilderse, adamin eteklerini zaten gecen yine tutusturduk.
Gectigimiz haftasonu Recep Ivedik filmi, burda baya gise rekorlari kirdi,
Butun Amerikan filmlerini solladi, Wilderste tartisma programinda ulkeyi bu gidisle ele gecirecekler
sinemamizin haline bakin diye sitem etti ya
Halbuki biz iyi niyetliyiz, sirf Hollanda ekonomisine can katmak icin gidiyoruz sinemalara fln,
ama onda bunu anlayacak kapasite nerdee...
bi ara bu konuyu özelden konuşmak isterim canım
ben olsam sınır dısı ederim madem cok seviyorsunuz hadi buyrun kendi ulkenizde yasayın derdim ama hicbiride gelmez ne hikmetse:)
Bence yurtdışında yaşayanlar oy kullanmamalı. Yurtdışında yaşayan biri olarak söylüyorum. Burda hepsi sol partilere oy verirler, Türkiye seçimlerindede sağ partileri desteklerler...
Geçen bir röportaj yapmışlardı şu almanyada yaşayan evetçilerle. Türkiyede çıkan evet seçim sonucu Almanya'da da uygulanacak diye. Muhalefet yapmıycan,muhalif gazete okumuycanız, miting gösteri haklarınız ellerinizden alınacak diye....
Adamlar ne deseler yok hayır kabul etmiyoruz.
Facede mikrop diye bir yer var isteyen videosunu izlesin ben linkleyemedim....
Hayırlı günler
recep ivedik izdihamı var ya anlam veremiyorum sinemaya gittik butun salonlar recep ivedik cocuga resident evil diyoruz recep ivedikmi diyor
Bizwilders biz de geleydik bi ya