• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gurbet gelini olmak

Aysendkmn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2020
293
215
53
27
Merhaba arkadaşlar evlenince gurbete gelin gittim aslında pek gurbet sayılmaz 1 buçuk saat mesafe var ama araba falan olmayınca canım istediğinde gidemiyorum gitmesi güzel ama ah o dönüşü yok mu her dönüşte moralim bozuluyor içime bir öküz oturuyor 3 yıl geçti ama hala aynı sizde de mi aynı durumlar merak ettim

Sanırım eşiniz de ilgisiz yoksa düşünmezdiniz bunları alışırdınız 3 yıla

Merhaba arkadaşlar evlenince gurbete gelin gittim aslında pek gurbet sayılmaz 1 buçuk saat mesafe var ama araba falan olmayınca canım istediğinde gidemiyorum gitmesi güzel ama ah o dönüşü yok mu her dönüşte moralim bozuluyor içime bir öküz oturuyor 3 yıl geçti ama hala aynı sizde de mi aynı durumlar merak ettim
Yani baba evinden ayrılmak tabi ki üzer, en başlarda uyum sorunu yaşarsınız elbette ama.

1.5 saate de gurbet demeyin Allah aşkına 🤦🏻‍♀️

Fazla dramatize ediyorsunuz. İnsan kendi eliyle ruh halini etkileyebilen bir varlık. Siz de alışmamak için, üzülmek için kendinizi biraz zorluyorsunuz.

Ne olacak yani 1.5 saat çok iyiymiş.

Baba evinden kopamayacaksan evlenmeseydin demeyeceğim asla, en başlarda üzülmek çok normal.

Ama biraz mantıklı olmak ve kendini bırakmamak lazım. Ki siz evleneli 3 sene olmuş 🤦🏻‍♀️

Siz biraz dramatize ediyorsunuz bence 😊

Çok şükür mutluyum 2 günü geçince ailemin evinde de durmak istemiyorum ama dönerken hep bir burukluk oluyor
Ya bana kızmayın nolur 🥺 ama eski konularınıza baktım da bir, siz eşinizle mutlu değilsiniz, her ne kadar mutluyum deseniz de… hem eşinizle hem de eşinizin ailesiyle önemli sorunlar yaşıyorsunuz.

Ondan dolayı huzurlu baba evini bırakıp kendi evinize dönmek istemiyorsunuz bence. Anlıyorum sizi şu an 😔❤️

Bence memeden kesilmemiş bebek gibi davranan kadınlar da, burada konusu açılan erkekler kadar sıkıntılı.. Evlendiklerini, yeni bir aile kurduklarını bir türlü kanıksayamıyorlar. Ailem sağ ve sağlıklı olup kendi hayatlarını idame ettirebiliyorsa, farklı kıtada dünyanın öteki ucunda bile yaşayabilirim. Şu an annem sağlıklı olsa tekrar Almanya’ya dönerdim.

Benim ailem yurtdışında, ona rağmen eşimin yanına, evime döneceğim zaman içim içime sığmıyor mutluluk ve heyecandan. 5 yıldır evliyiz.

Almanya, Fransa, Hollanda hatta ABD'ye giden bile gurbet kelimesini kullanmıyor etrafımda. Bir ucaklık yer diyorlar (gerçi USA da ki bazen gurbetteyim lan ben demiyor değil ama eşime aşığım diyip kesip atıyor )

Bence siz eşinize alisamadiniz.

Back