Biz nasıl bir destek sağlayabiliriz?Evlenip başka bir şehire taşınırken bunları göz önünde bulundurmadınız mı,çalışıyor musunuz?Merhaba kızlarrrrrr
Malatyalıyım ama eşim Konyalı olunca 2 yıldır Konya’da yaşıyorum eşimin ailesi kendine müslüman olunca da çok sıkılıyorum şöyle evli dertleşeceğim kimse yok bu zamanda kimseyede güven olmuyor ama napim can sıkıntısından kafayı yemekten iyidir kızlar desteğinize ihtiyacım var
Mantıklı ve yerinde bir yorum.Yalnızlıktan ölsem eşimin ailesinden biri gelse de çay içsek diye düşünmem.
Merhaba kızlarrrrrr
Malatyalıyım ama eşim Konyalı olunca 2 yıldır Konya’da yaşıyorum eşimin ailesi kendine müslüman olunca da çok sıkılıyorum şöyle evli dertleşeceğim kimse yok bu zamanda kimseyede güven olmuyor ama napim can sıkıntısından kafayı yemekten iyidir kızlar desteğinize ihtiyacım var
burdan sonrasini okumadimevde kitap okumaksa çok sıkıcı
Çalışıyorsanız sosyal çevreniz oradan olacak. Çalışmıyorsanız kurslara gidin, spora gidin sosyal çevre edinin.Merhaba kızlarrrrrr
Çok teşekkür ederim cidden beni anlamışsınGurbet zordur adapte olmak daha zor kendini bir yere ait hissetmek daha da zor dışarıda üniversite okudum dışarıda çalıştığım zamanlar oldu ama en sonunda hep kendi memleketim en iyisi oldu , siz içinizi dökecek birileri aramışsınız ama bazıları size akıl vermeye çalışmış insan aklı yetmiyor gibi, bazen insan dediğiniz gibi hiç tanımadığı insanlarla bile konuşmak istiyor beni anlasın birisi diye didiniyor insanız işte rabbim güzel dostluklar nasip etsin herkese .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?