- 14 Ağustos 2018
- 19.659
- 2
- 73.879
- 598
Eşim çalışmama izin vermiyor ne demek ya çalışmak için izin almak ne demek? Yarın öbür gün bir şey olduğunda da ben nereye gideceğim diye ortada kalıyorsunuz kucağınızda çocukla. Ne sigorta var ne emeklilik var. Ama kitap okumaya aman sıkıcı deyip burun kıvıran birisinin zaten kendini geliştiren kariyer sahibi birisi olmasını da beklemiyorum açıkçası.tşkler yorumlarınız için tabiki o söylediklerinizi düşünmüş olmamamı düşünmeniz beni üzdü
1 yaşında küçük bir bebeğim var ve eşimin hiç arkadaşı yok çünkü bir iş kolik ve malesef çalışamıyorum çünkü eşim izin vermiyor hobi edinemiyorum çünkü bebeğimle vakit geçirmek zorundayım ve evde kitap okumaksa çok sıkıcı komşu mu apartman hayatında merhabadan öteye gitmiyor zaman alabiliyor çünkü online kurs mu ben bazen yemek yemek için 10 dk bebeğimin uyumasını bekliyorum yani hayatımı bebeğime ve eşime adamış gibi bir durumum var sadece sohbet edebileceğim mantıklı insanlar olsun istedim ve insan hiç tanımadığı birine içini döktüğünde rahatladığına inananlardanım ama yinele önerileriniz için tşkler
Evde Otururken nasıl sosyal çevre yapacaksın?