- 23 Temmuz 2007
- 11.064
- 207
başı göğe erdi nihayet allah tamamını erdirsin
burda koca koca zengin kocaaaa diye bağırdığı günleride biliyoz:roflol::roflol::roflol:
allah sonunu hayır etsin manyağımın:roflol:
sesimi biri duydu da kurtardı beni bu sefaletten çok şükür hihoyyyt
la selin bana bak
şimdi ben koca diye diye koca buldum ya
sen de fantazi diye diye ne bulcan acep çok merak ediyorum fisfisfis
aklıma kötü kötü şeyler geliyo senağlama-tatlicadiarzu-
aycaaaaaaa, adalayda, ank06, barsed, bestem09, BTRKLC, CatladaPatla, eylul_13, from6234, gurbaa prenses, GökyüzündeDans, ilknuray, Kahve Delisi, kuzuzuzubambino, LİLLYUM, marsel, mune, myflowers, papatya16, pembeinci, selin_as, tanyeri123, toyuk, vampirella888
:1shok: gurbikim evlenmeni iseyen ne çokta insan varmış :))
Allah mutlu etsin cnm..tamamna erdirsin..
(bu arada bu sazan muhabbeti neyaa )
Temelin 8 tane çocuğu varmış ama hepsi de birbirinden safmış,
. Temel ve karısı Fadime doktora gitmişler. Durumu anlatmışlar. Böyle böyle biz artık çocuk istemiyoruz demişler.
Doktor bunlara 1-2 kutu prezervatif vermiş. Nasıl kullanılacağını falan anlatmış
yollamış. Neyse bunlar kullana kullana bir gün prezervatifleri kalmamış.
Temel kara kara düşünmeye başlamış. Ne yapsak ne etsek diye Fadime "Dur ben sana dantelden örüvereyim demiş" Ölçüyü falan almış 1-2 gün içinde örmüş. Aradan 9 ay geçmiş Temel ile Fadimenin 1 cocukları daha olmuş. Ama nasıl bir çocuk zeki mi zeki, fırlama mı fırlama .anında konuşmaya başlamış okuma yazmayı öğrenmiş süper zekaymış yani Önceki 8'ine hiç benzemiyor. Tüm sınavlarda birinci, sporda tüm şehrin en iyisi
tüm doktorlar bir olup araştırmaya başlamışlar ama bilimsel hiç bişi bulamamıyolarmış
temel en sonunda dayanamamış sırrını sölemiş yahu boşuna araştırmayın
süzme o süzme
. Temel ve karısı Fadime doktora gitmişler. Durumu anlatmışlar. Böyle böyle biz artık çocuk istemiyoruz demişler.
Doktor bunlara 1-2 kutu prezervatif vermiş. Nasıl kullanılacağını falan anlatmış
Temel kara kara düşünmeye başlamış. Ne yapsak ne etsek diye Fadime "Dur ben sana dantelden örüvereyim demiş" Ölçüyü falan almış 1-2 gün içinde örmüş. Aradan 9 ay geçmiş Temel ile Fadimenin 1 cocukları daha olmuş. Ama nasıl bir çocuk zeki mi zeki, fırlama mı fırlama .anında konuşmaya başlamış okuma yazmayı öğrenmiş süper zekaymış yani Önceki 8'ine hiç benzemiyor. Tüm sınavlarda birinci, sporda tüm şehrin en iyisi
tüm doktorlar bir olup araştırmaya başlamışlar ama bilimsel hiç bişi bulamamıyolarmış
süzme o süzme
süzme o süzme
Allah belanı vermesin senin :roflol::roflol:
ben şimdiden başlayayım örmeye
2 günde ancak 1 tane örülüyosa epey çalişmam gerekecek :CüvCüv: