Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrik ederim inşallah aradığın huzur mutluluk seninle olur.bebaklara her baktığımda seni hatırlıycam canım.
Gurbaacım tebrikler.Nişan resimlerini görmek isterdim canım.Hayırlı olsun.Allah ömür boyu mutlu etsin sizi.
saol bebişimhayırlı olsun.kız gurba allah tamamına erdirsinn inşallahhh..:))
efenum ozur dilerima.s.
topiginize rahatsizlik vermek istemem..benim alip veremedigim gurbaayla-tatlicadiarzu-
ben yaşlı bir kocakarı olaraktan çok merak ettim,gurbik nişan gecesi ne giydi,frapan bir tuvalet mi,tuvalet alafranga mıydı alaturka mı, cici kız modeli bir elbise mi,mor renkli mi kırmızı mı
kayınvalide o gece ne taktı,beşi bir yerde mi,35 metre kordon mu yoksaaa patlıcan biber domates mi
bir ton makyajlan kapadığı sivilcelerinin ve bacaklarındaki selülitlerin hepsi o gece pörtledi mii hepsi pörtlemediyse kısmetse düğün gecesi pörtler mi
çoh merak ediyom çohhh
E haydı hayırlı ola...
E artık gurbası gıder prensesi kalır gerıye desenıze...
Bi ömür huzur mutluluk saglık dılegı ıle...
nişanlanmış mıyım :1shok::1shok:
benim niye haberim yok -tatlicadiarzu-
yumurtaya can veren Allah'ım
sitenin 1 nomralı şakarı da nişanlandıysa kimse evde kalmaz artik
:hislere tercüman olan üye simili: gamyoncuiremsu
ulan var yaabbavvv :1shok: gurbik hakkat mi nisanlandin....
gerci tca bile evlendikden sonra gurbikmi evlenmicek
he kız doğru dedin sen bile nişanlandıysan kimse evde kalmaz
canım benim hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin :Saruboceq: güzel güzel sağlıklı nurtopu gibi bebeleriniz olsun:ecrin_bebek:
düğüne gelirim ingiltereyi de çok özledim:jeyyar:
öpmedi tebi olm ne sandınyalanını yesinler öpüşmemiş pehhhhhh
kamasutra benim kitabimi alsın la zalaaa bak o da kim oluyoKermite Dügün hediyesi Resimli Kamasutra anlatim kitabi göndercem...:jeyyar:
Kermite Dügün hediyesi Resimli Kamasutra anlatim kitabi göndercem...:jeyyar:
sardunya boş gelceksen evde yokuz
en az bi cumhuriyet altını isterim gamyoncuiremsu