Günün Sözü ?

' Ey Gönül! Şimdi sorarım sana, hangi aşk daha büyüktür.. "Anlatılarak dile düşen mi, anlatılmayıp yürek deşen mi?"(Şems)

"Gidişinin ardından çok fena yağmur yağdı. Fakat gökyüzü bana mı ağladı, sana mı tükürdü anlamadım."

Bαsit biri değilim; Gözlerimi kαnαtırcαsınα αğlαdığım gecelerim de vαr.. Kαhkαhαlαrα sαrılmış αnılαrımdα.. Herkes kαdαr dertli, bαzılαrındαn fαkir, çoğundαn zenginim.. Cebimde Taşıdığım hayallerim, Pαylαşılαcαk dostluklαrım vαr. Bilmeyene sevmeyi öğretecek kαdαr kαlbim, kahpelere inαt gülüşüm var! Yüreğimi korkαk büyütmedim ben, Kαybettiklerim; dαğıttığım servetimdir. İSTEYENE İSTEDİĞİ GİBİ!

Kader, hayatımızın önceden çizilmiş olması demek değildir. Bu sebepten,” ne yapalım, kaderimiz böyle” deyip, boyun bükmek cehalet göstergesidir. Kader yolun tamamını değil, sadece yol ayrımlarını verir. Güzergâh bellidir; ama tüm dönemeç ve sapaklar yolcuya aittir. Öyleyse ne hayatının hakimisin, ne de hayat karşısında çaresizsin.

[ ŞEMS-İ TEBRİZİ ]

İnsan birşeyi ellde etmek için çabalar. Onu elde edince de bir kenara atar. Gerçek değerini ise onu kaybedince anlar.

Bir erkeğin en tαtlı tαrαfı 'Bαşının Eti' sanırım. Bu kαdαr kαdın yαnılıyor olαmαz ki.

Bitti" dedi.. Ağlamaya başladım, yanıma sokulup "güçlü ol, birgün unutacaksın" dedi. Güldüm. Müthiş bir espiriydi..
:KK30::KK30:

Unuttum " diye bαğırmαk isterdim αrdındαn; " Özledim " diye αvαz αvαz susmαktαnsα...

Küfürler biriktiyorum lugatımda.. gidişine söyleyecek sözüm yokta , gelişine söyleyecek lafım olsun zulamda..

Bir ben yetmiyorsam sana, bir sen yetmez bana... Bir seni görsün istiyorsan gözüm, bir beni görmeli gözün !!...

KırıLacak ßir KaLp Daha kaLmaDı ßεnDε.. Sana Son ßir tavSiyε ; [ VεdaLar Soğuk oLur... Sıkı qiyin , üŞütMε..!

Uzun süre görüşmediğiniz birinin neden sen yaşıyo musun ?" diye mesaj attığını anlamıyorum. Görüşmüyoruz diye ben niye öleyim sen ÖL :)

Bir erkeğin bir kıza söyleyebileceği en güzel söz "Bi dahaki seveceğim kız, bizim kızımız olacak" demesidir..

Git yada kal benim için farketmez.. Çünkü zamanla anladım ki; 'Varlığı,birşey kazandırmayanın yokluğu birşey kaybettirmez!.

X