Günün Sözü ?

Elmαs yontuLmαdαn kusursuz oLmαz ise ; İnsαndα αcı çekmeden oLgunLαşαmαz .

tam benim kalemim demiştim ilk gördügümde, 'el' olduk şimdi birbirimze, kalem yine bulunur, ama tokalasmak isteyen herkese 'el' sorulur. ..:KK68:

Seninle karşılaşsam yapamam biliyorum. Bu yüzden sen aklıma geldikçe, ben aklıma tükürüyorum..
·•●♥

N'olmuş her fırsatta kendimle konuşuyorsam? Bakma sen yanlış söylemiş eskiler,Kendi kendine konuşana deli değil, yalnız derler

Sαklαmα yeteneği yüksek olαn, güçlü biriym.Hαttα gözlerimden yαşlαr düştüğünde bile şu iki kelimeyi söylerim: “Ben iyiyim.”

- Ben yokluğunu selamlarken dilerim sen varlığımı daima ara,benim yokluğum senin ızdırabın,senin yokluğunsa benm imtihanım olsun

Karşılıksız sevgiye " aşk " çift taraflı sevgiye " ilişki " , iki kişinin arasına girene de " boyun devrilsin e'mi denir ".. :

" Sana affedilmeyecek kadar büyük hata yapan birine akıl sınırlarının bittiği yerden başlayacak ceza vermek istiyorsan, onu bütün samimiyetinle affet. Hissedilen her şeyi arşivleyen kader kendisiyle en iyi biçimde ilgilenecektir. " |Şems'i Tebrizi |

" Uğruna ölünecek tek bir kadın tanıdım. Ve onu mutlu etmek icin anne demek yetiyordu. "

"Annem Başa Taç İmiş, Her Derde İlaç İmiş.

Bir evlat Sultan olsa da anaya muhtaç imiş."

4 yıldır devam eden Kavak Yelleri dizisinin özeti : Aslı herkesle yatar , Efe ölüp ölüp dirilir , Deniz önüne gelene aşık olur .

Yemek koyulurken, "bu kadar yeter" dedikten sonra mutlaka bir kaşık daha yemek koyan kişiye 'anne' denir. Ve o herşeye değerdir. -Oguz Atay

X