Günün Sözü ?

Elmαs yontuLmαdαn kusursuz oLmαz ise ; İnsαndα αcı çekmeden oLgunLαşαmαz .

tam benim kalemim demiştim ilk gördügümde, 'el' olduk şimdi birbirimze, kalem yine bulunur, ama tokalasmak isteyen herkese 'el' sorulur. ..

Seninle karşılaşsam yapamam biliyorum. Bu yüzden sen aklıma geldikçe, ben aklıma tükürüyorum..
·•●♥

N'olmuş her fırsatta kendimle konuşuyorsam? Bakma sen yanlış söylemiş eskiler,Kendi kendine konuşana deli değil, yalnız derler

Sαklαmα yeteneği yüksek olαn, güçlü biriym.Hαttα gözlerimden yαşlαr düştüğünde bile şu iki kelimeyi söylerim: “Ben iyiyim.”

- Ben yokluğunu selamlarken dilerim sen varlığımı daima ara,benim yokluğum senin ızdırabın,senin yokluğunsa benm imtihanım olsun

Karşılıksız sevgiye " aşk " çift taraflı sevgiye " ilişki " , iki kişinin arasına girene de " boyun devrilsin e'mi denir ".. :

" Sana affedilmeyecek kadar büyük hata yapan birine akıl sınırlarının bittiği yerden başlayacak ceza vermek istiyorsan, onu bütün samimiyetinle affet. Hissedilen her şeyi arşivleyen kader kendisiyle en iyi biçimde ilgilenecektir. " |Şems'i Tebrizi |

" Uğruna ölünecek tek bir kadın tanıdım. Ve onu mutlu etmek icin anne demek yetiyordu. "

"Annem Başa Taç İmiş, Her Derde İlaç İmiş.

Bir evlat Sultan olsa da anaya muhtaç imiş."

4 yıldır devam eden Kavak Yelleri dizisinin özeti : Aslı herkesle yatar , Efe ölüp ölüp dirilir , Deniz önüne gelene aşık olur .

Yemek koyulurken, "bu kadar yeter" dedikten sonra mutlaka bir kaşık daha yemek koyan kişiye 'anne' denir. Ve o herşeye değerdir. -Oguz Atay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…