Günün Sözü ?

❥❥❥Annemsin Cansın Kalbimin Sultanısın Seni Yaradana Kurban Olsun Bu Evladın❥❥❥

Güvenmiyorum ama çok seviyorum derler ya hani. Bende uçamıyorum ama Süperman'm biliyor musun ? ♥

Sen beni öyle bir hale getirdin ki dostlarım bile güldü ama ben seni öyle bir hale getireceğim ki düşmanların bile ağlayacak!

Sen bana mı soruyorsun yalnızlığı sever misin diye? Ben ki; çayı bile iki şekerli içerim, birlikte erisinler diye.

- İnsanların kötü olduklarını görmek beni şaşırtmıyor, ama bu yüzden hiç utanmadıklarını görünce hayretler içinde kalıyorum.

Mecnuna Demişler; Yahu ßukadar Övdüğün Leylan Pekte Güzel Değilmiş.. Mecnun Gülümsemiş; Sen Onu ßide ßenim Gözümle Görsen. . . !

Bir insanı herhangi biri kırabilir; ama bir tek en çok sevdiği acıtabilirmiş. Çok acıttığında anladım.

Küfürle iman, yumurtanın akıyla sarısına benzer. Onları ayıran bir berzah var, birbirine karışmazlar.Mevlana...*

İki sevgilim olsun , sabah uyandığımda birisi 'günaydın annecim' Diğeri 'günaydın karıcım' desin başka birşey istemem.

Tek bir başarı vardır,oda istediğiniz gibi yaşamaktır.

Eski sevgiliyle barışınca kaldığınız yerden değil , kandıgınız yerden devam edersiniz ancak..!

Nene torununu uyuturken ninni söylüyor.
Ama torunu bir türlü uyumuyor.
Birinci ninni bitiyo,torun uyumuyo.
İkinci ninni bitiyo,torunu uyumuyo.
Üç,
............dört derken torun hala uyumuyo.
en sonunda torun nenesine dönüp:

-Nene bi susta uyuyalım yaw

üye olduğum bir psikoloji sitesinde bir başka üyeden alıntıdır..... Adam dediğinde izzet-i nefis olacak! Midesi değil, yüreği geniş olacak... sevmeyi bilecek adam dediğin.Aşkın belden aşağıda değil, sol yanında olduğunun farkında olacak... Ve! Adam gibi adama korkmadan dönebileceksin arkanı. Bileceksin ki, o vurursa alnın ortasından vurur, sırtından değil....

Efendi olacaksın. Efendilik iyidir, her zaman prim yapar. Bak yüzüklerin efendisine, nasıl gise yaptı ! Olay yüzükte mi? Hayır efendilikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…