Günün Sözü ?

" Başkasını sanıp, başkasını keşfettiğim, eski zaman haritaları gözlerin.
Gemilerim ihtişamla yanaşıyor sahillerine.Yönsüzlüğümde yörüngedeyim... "

(Spinoza)

Seviyorsan göstereceksin..
Sessiz sinema gibi anlamsız yarım ifadelerle oynamayacaksın bu oyunu..
Susmayacaksın.. Belirli belirsiz durgun esen yel olmayacaksın.
Kasırgalaşacaksın silip savuracaksın çöp yığını adı konmamış duyguları
cevabı verilmemiş bütün soru işaretlerini..Yok öyle susmak:!
Seviyorsan konuşacaksın. Şiir olacaksın şarkı sözleri kıvamında kulaktan yüreğe akacaksın.. Söyleneceksin söyleteceksin...!

- Kendini nokta kadar değersiz hissettiğinde dönüp arkana bak; belki önemli bir cümlenin sonundasındır .

Geride bıraktıklarım hesap sormaya kalkmasın. 'Farkınızda olduğum için varoldunuz, Vazgeçtiğim için artık yoksunuz'..

Paul Auster

Yanlış yolda yürüyceğine, doğru yolda "bekle". Belkide kendini kandırırsın; ama başkalarını kandırıp hayallerini yıkmazsın !

"...eksikliğini duyduğum ve asla bana ait olmayacak yanın için... "mümkün değil" dediğin her sefer için... ama aynı zamanda "yine geleceğim" dediğin her sefer için... sürekli bekliyorum. sabrımın adına "aşk" diyebilir miyim?"

LE FATE İGNORANTİ

YokLuğum değiştirmiş seni .. En Cokta edebini . Sen hangi eLLere kaptırdın ki kendini ? Oysa Ben ALLAH'a emanet etmiştim seni.

Taş yeşermez, geçmiş olsada nevbahar
Toprak olda bak, nasıl güller açar
Taş gibi idin çok gönül kırdın! Yeter!
Toprak ol, üstünde hoş güller biter.

...Hz. Mevlana

Kalbin öldüğünün alametlerinden biri de, insanın kaçırdığı iyiliklere üzülmemesi, yaptığı kötülüklerden pişmanlık duymamasıdır.

Ağzınla kuş da tutsan, karşında ki öküz olduğu sürece, sevgini, ancak iki kişi görebilir.. "SEN ve KUŞ":))

Can kırıkları, Cam kırıkları gibi değildir. Öyle süpürünce gitmez; İçinde kalır, aklına geldikçe de batar .

Bardağa kola doldurur gibi değer vereceksin insanlara ağır ağır ve yavaş. Çok verirsen köpürür taşar, Elinde bardakla kalırsın.

Kimi zaman içindeki o sessiz sese uzmanlardan daha fazla güven. Tüm sözcükler tükendiğinde insan insanı anlamaya başlar.

Jerzy Lec

İnsanlar daha çok kendilerinin ihtiyacı olan şeyleri başkalarına vermeye bayılırlar "öğüt" gibi . . .OSCAR WİLDE

Dünü unutmalı, Bugünü yaşamalısınız. Keza dün ile bugün arasında bir kavga çıkarsa; yarını kaybedersiniz ! [Balzac]

Ey kör!Bu yer, bu gök, bu yıldızlar,boştur boş!
Bırak onu bunu da gönlünü hoş tut hoş!
Şu durmadan kurulup dağılan evrende
Bir nefestir alacağın, o da boştur boş!
ömer hayyam

Seveceksen adam gibi sev gideceksen adam gibi git ya gerçekçi oyna benimle kal yada yalanlarınla yalnızlığa adımlarını at...

X