Günün Sözü ?

Belki aradığını bulamamış olabilirsin bende; ama unutma ki, "bende bulduğunu bulamayacaksın hiçkimsede".
( Sunay Akın )

Ölümün bizi nerde bekledigi belli degil iyisimi biz onu her yerde bekleyelim.

Fazla abartmayın.. Çünkü yerlere göklere sığdıramadığınız aşk, birgün bir hoşçakala sığacak .

[D. Noel]

Bir insana zorla sevdiremezsin kendini, Bana güven diyemezsin. O bunu hissetmiyorsa tek bir söz söyleyebilirsin: "Sen bilirsin".

[Can Yücel]

Tam unuttum dersin, karşına çıkar tebessüm eder ve yine bağlar seni kendine.. Yine inanırsın; yalan olduğunu bilsen bile .

[Cemal Süreya]

Kabul ediyorum ! En büyük hatam, yüzüme gülen herkesi kendim gibi sanmamdı.

[P. Coelho]

Kendine gel be ! altı üstü bi insansın hepsi bu. Vazgeçilmez sanma kendini, toprağın altı; kendini vazgeçilmez sananlarla dolu".

[N. Parra]

- Sözünün Eri Olan İçindir "Gönlümün En Yüce Yeri" ... Sözünün Eri Değilsen ; Yoktur Bu Bedenin "Sana Verecek Değeri "

Sevme hakkım vardı..Ve ben milyonlarca insan içinde bu hakkımı sende kullandığım için çok pişmandım! Nerden bilebilirdim senden sonra, birisi aşk dediği zaman, dudaklarımda sus, gözlerimde yaş kalacağını..Bir kere giyilen her şey ikincisinde biraz daha bollaşır..Sen tam olmuştun üstüme! Şimdi kim gelse, bedenime göre aşk bulamıyorum..

- AkLımı ALmaya AkLın Yetmez.. Uğraşmaya Sabrın Yetmez.. ßen kendimden Bu Kadar Eminken ALayı GeLsin Hiç Farketmez

- Kendine hakim olamayanı, hayatına HAKİM edersen tutar en masum yerinden asıverir seni. Bir bakarsın yüreğin dar ağacında...

Gidiyorum..! Korkma,bırakmam sende kendimi...Neyim var neyim yoksa
alıyorum yanıma...Her şeyimle gelmiştim,her şeyimle gidiyorum...Kendini
koru;seni bensizliğe bırakıyorum.

- Nereye gidersen git bir gün mutlak ayağın takılıp düşeceksin canıma, çünkü santim santim aşk döşedim yollarına...
Ekleyen: eN KapAK NiCkLEr'''!!!..

- Nereye gidersen git bir gün mutlak ayağın takılıp düşeceksin canıma, çünkü santim santim aşk döşedim yollarına...

Son düzenleme:
Üzülmüyorum.. Çünkü hayatımdan çıkan hiç kimsenin hayatımda yeri yok. Düşünüyorum da değersizlere bu satırlar bile çok..!

Aslında sürekli tebessüm edenler, içten içe acı çekenlerdir. Unutma, her gülen yüz mutluluk ifadesi değildir !

Ulaşılmaz Olduğum Söylentisi Doğru DeğiL (!) Sadece; ''Çocukların Ulaşamayacağı'' Yere Koydum Kendimi..

ABD başkani seçilsem annemin diyeceği ilk şey kızım beyaz sarayı başka bir renge boyat , beyaz çabuk kirlenir " olur.

Kimseye Dur diyemem, Huyum böyle giden için üzülemem ! .. O BensizLiği Seçiyorsa , Bende 10'suzluktan 1'şey Kaybetmem !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…