Günün Sözü ?

insanı tanımak için tüm gücünüzü vern ama tüm sevginizi vermyin. Çünkü onları tanımaya başladıkça verdiğiniz sevgiye acıyacaksınız..! [Hz Mevlana]

Bir ATEİST yolda gezerken bir çocuk görmüş, onu yanına çağırıp sormuş: -Allah`ın nerede olduğunu söy...le sana bir elma vereyim.Çocuk cevap vermiş, -Sen bana Allah`ın nerede olmadığını söyle ben sana bin elma vereyim.!

Evladım öyle bir eş ol ki hanımın seni elindeki su ile iftarı bekleyen oruçlu gibi beklesin. [Hz. MevLana]

Eskiden derdim ki; İnsanın başına gelebilecek en kötü şey, bir gün 'yapayalnız k...almasıdır'Öğrendim ......ki; Hayatta insanın başına gelebilecek en kötü şey:'Yapayalnız hissetmesine neden olan insanlarla yaşamasıdır'

Taş olmuş sanki kalbim;yine kırılmaktan korkup sevmiyor.Umudum yok artık aşka ait.Bir kalbim var ♥;O'da ♥RABBİME AİT♥

En basit yalanları gözümün içine bakarak söyleyen aptallar tanıdım.İnandığımı sandılar; bense onların kuş kadar akıllarına ve cahil cesaretlerine hayrandım.

- Kimi insan, geçmişle geçememişi birbirine karıştırır. Halbuki, geçen iz bırakır, geçemeyen yara…''

- Bir defa yaşanır aşk. Eğer ikinci kez yaşayacağına inanıyosan; "Ya kendini kandırıyorsun yada önceden kandırılmışsın demektir"

''Üzülme değmez'' sözünü duymaktan sıkıldım.Değmeyenlere zaten üzülmem."Üzüldüğüm şey;Değmeyenlere yüreğimin değmiş olması.

- Acılara bakıp da küsme sevdalara, gevura kızıp da oruç bozulmaz. "Sök at kafandan acabaları, kemik aynı yerden 2 defa kırılmaz

Mezarlık girişinde "bizde gezerdik siz gibi, sizde geleceksiniz biz gibi" yazıyordu. Adam ölmüş hala laf sokuyo ;D

Sєηiη Noктα KoчDuğuη Чєrє ÖчLє ßir CümLєчLє ßαşLαrım Ki ; KoчDuğuη Hєr Noктα Eη Çoк Sαηα Koчαr

İki insan Çeşidi Vardır: Zaman Geçtikçe Hatalarıyla Yüzleşen, Zaman Geçtikçe Yüzsüzleşen...!
M.Akif Ersoy..

"Rapunzel, Uzatma Saçlarını Ulu Orta. Her Gelen 'PRENS' Olmuyor Bu Masalda. Bazen Bir 'BERBER' Olabiliyor Tırmanan...Elinde EN KÖR MAKASLA..!"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…