Günün Sözü ?

Ben ölünce tek elimi tabutumdan dışarı çıkarın.Çıkarın ki insanlar padişah olan kanuninin dünyadan eli boş gittiğini görsünler.
[ Kanuni Sultan Süleyman ]

Ayrılıktan hemen sonra kendini; Başkasının kollarına bırakana"rezil" alkole bırakana"sefil" zamana bırakana ise"asil"denir..
G. Vidal

Hani "ne yaparlarsa yapsınlar hep çok sevdiğin insanlar" var ya, Onların seni en çok üzenler olması, ne garip ..
İ. Berk

Saygıda Asalet.. Sevgide Şefkat vardır.. Hoşgörüde Hürmet.. Susmakta Hikmet vardır.. Dostlukta Minnet.. Aşkta Sadakat vardır.

Kural bu: En çok seven, hep en önce terkedilir. Unutma; vedalar acıtsada, bazen gitmek gerekir..
( Can Yücel )

Geride bıraktıkların ileriye gitmeni engelleyecek, Unutma; İleri gidebilmen için arkadakileri unutman gerek..
( Bukowski )

Ölmek için doğmuştur ya insan; O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever..
( Tolstoy )

Sakın kaybettiğin yerde bekleme, çünkü güçsüzler öyle yapar. Ve kapanan bir kapıyı birdaha çalma, kapanan kapıyı acizler çalar.
ömerhicret

Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin .
ömerhicret

Ne zaman bu sehirden kaçıp gitme isteği gelse, bir köşeye oturup geçmesini bekliyorum. Gidersem dönmem çünkü biliyorum..
( Cemal Süreya )

"Öğrendik ki, İki şey asla terketmezmiş insanı: Biri yanındaki ana, diğer kalbindeki yara."

X