Günün Sözü ?

Aklına yalnızlık gelmesin, mesafeler yalandır...
Acılar yüreğini daraltmasın, dünya imtihandır...
Sığın O ''RABBE''ki , cezası bile lütfundandır..

- Hz. Mevlana

"Çocukluk, gecenin bir yarısı tuvaletten odana koşarken kimsenin seni yemediğine sevinmektir."

:)

Gerçekten özleyenler, özlediklerini dile dökmeye mecali bile kalmayacak kadar özleyenlerdir.
İnsan gerçekten özlerse, özledim diyemez;
Ama ona bakan, onun gözlerinde özlediğini seyreder..

" Kahvenden bir yudum bile almamışsın; Korktun mu beni kırk yıl sevmekten? " - Küçük İskender

''Seni kimsenin incitmesine izin vermeyeceğim'' derken, ''Bu işi kendim yapacağım'' demek istediği hiç aklıma gelmemişti..

Olmak istediğin yerde ve olmak istediğin insanla birlikte değilsen, nerede ve kiminle olduğunun çokta önemli değildir.

"Birinin yanında olmak ve onun seni bırakmayacağına güvenmek cesaret gerektirir." - Fringe

Ayrılık da vardı aşkın içinde. Her şey gibi… Çok seven de az seven de bir gün giderdi… Herkes gibi. Hayat bana bir şey daha öğretti; aşk her şeydir ama her şey aşk değildir.

adamın dibi değil kara kökü bile olsan ,bir kadının ne lstediğini bilmiyorsan, zıkkımın kökü kadarsın

A'yı hayatta başarı olarak tanımlayalım, o zaman A = X + Y + Z' dir; X çalışmaktır, Y oyundur, Z ise çenesini tutmayı bilmektir.

[Albert Einstein]

Son düzenleme:
Kaliteli mekanlara gitmekle kaliteli insan olunmaz. Sadece çok para harcarsınız.

İnsanlar yan yanayken bile “biz” olamıyorsa, aslında çoktan gitmişlerdir birbirlerinden. Hayat böyle bir şeydi işte, kimileri yokken bile var gibiydi, kimileri elimizi tutarken bile yanımızda değildi.

Bana "çağdışı" diyorlarmış. Ne büyük bir onur! Ben bu çağın dışında kalmayayım da, içinde mi boğulayım? [Necip Fāzıl Kısakürek]

"Kaderde sevmek var ama kavuşmak yok ise şayet, olsun! Vuslata aşık gönül, susmaya da razı.."

- Hz Mevlânâ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…