Günün Sözü ?

$BboAfVTIUAA2S9P.jpg ...

'Bir mutluluk kapısı kapandığında diğeri açılır. Ancak biz kapanan kapıya o kadar uzun bakarız ki, yeni açılmış kapıyı göremeyiz.' Hellen Keller

İnsanın kendini berbat hissetmesi, mutlu olup olmadığına önem verecek kadar boş zamanı olmasından ileri gelir. [George Bernard Shaw]

Temel'e sormuşlar

-Kadının iyisini nasıl anlarsın?
Temel: Konuşmasundan
Ya konuşmazsa?
Okadar iyisine rastlamadum.

:KK55:

Her insan kendine yakışanı yapar çünkü kalite asla tesadüf değildir..! [Anonim]

Öğüt verecek insana değil, örnek olacak insana ihtiyaç var. Fetva veren çok olur ama takva ile yaşayan zor bulunur. [Mevlana Celaleddin Rumi]

Yüreği sızlamadan canımızı yakanın
Er ya da geç verecek hesabı var :KK31:

Her insan mutlu olamaz... Çünkü; gereğinden fazla özler dünü. Hak ettiğinden fazla... düşünür yarını. Ve hiç hak etmediği kadar bilinçsizce yaşar bugünü. Her insan mutlu olamaz... Çünkü; gereğinden fazla özler hayatından çıkanları. Hak ettiğinden daha büyük umutla bekler hayatına girecekleri. Ve asla göremez yanı başındakileri. [Erich Fromm]

Aceleye gerek yok,
Doğru zamanda, doğru sebeple,
Doğru kişiyle olacaksa eğer, beklemeye değer...

Zor günlerini tek başına atlatmış olan bi kadını güzel şeyler vaad edip kandıramazsın.

Bazen susarsın, yenilmiş sanırlar seni; eksik ve yaramaz.
Unutma, susan bilir ki konuştuğu zaman kimse kaldıramaz.
[Tolstoy]

Bu saatten sonra;
Kendine iyi mi bakarsın,üstü açık mı uyursun,montsuz dışarı mı çıkarsın,Allah belanı mı verir bilemem...
Beni ilgilendirmez artık!

Son düzenleme:
Ben seni bin kez daha yeniden severim de bir kez daha üzülmeye dermanım yok.

”Bu dünyada ne zaman bir umut ışığı bulsanız onu söndürmek isteyen birileri olur.”

Oğuz Atay

X