Günün Sözü ?

"Misafirsin bu hanede ey gönül,
Umduğunla değil bulduğunla gül,
Hane sahibi ne derse o olur,
Ne kimseye sitem eyle, Ne üzül.."

Hz. Mevlana

SEN benim:Yaradan'dan ötürü yaradılanı sevişim.
bir adım gelene on adım gidişimsin...VE herkesi olduğu gibi kabul edişimsin...
Sen benim ;bugünüme şükür ,yarınıma dua edişim.Azla yetinip çoğa göz dikmeyişimsin,ve kapanmayan avuç içimsin...
HZ.MEVLANA...​

"Tam unuttum derken bir şarkı çalar, biri onun gibi güler, birisi parfümünü sıkıp onun gibi kokar, tüm unuttuğun boşa gider."

Ey sevgili...
Sana nasıl gönlümü aldın diyebilirim ki...
Sen, zaten gönlümün ta kendisisin,
Sen benim gönlümsün...

- Hz. Mevlana

'' Hayat işte ... Uykun gelsin diye hayaline giren koyunları, uykun kaçsın diye hayatına giren öküzleri sayarsın.'' - Sunay Akın

"Birisini unutmak zorundaysanız, bunu sindire sindire yapın. Çünkü aklın zamansız öldürdükleri, yürekte amansız dirilir." - Paul Auster

hımm.. güzelmiş.

Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi, öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an. Bozmadım..

Üzülme Can!
Doğruysan zarar gördüm deme.
Bil ki iyiler mutlaka kazanır..

- Hz Mevlâna

" Görmeyince tükenseydi sevgiler, insan varlığı boyunca göremediği Rabbine böylesi muhabbet duyar mıydı ? "

- Hz Mevlâna

"Bütün erkekler aynıdır" sözünü ilk söyleyen kadın aslında Çinlidir ve kocasını kalabalıkta kaybettiği için bu sözü söylemiştir.

Ruhunu saklayan bir bedene değil de bedenini gösteren bir ruha sahip olmalısın. Çünkü bazı insanlar gördüklerine, bazı insanlar hissettiklerine inanır.

Bukre'den...

"Mütevazi olan kişileri enayi yerine koymayın, sesini çıkartmıyorsa kalitesindendir."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…