Günün Sözü ?

- Zannetmeyin gücüm bitti YORGUNUM! Zannetmeyin SUSKUNUM; Zannetmeyin artık YOKUM; Fırtınalar öncesi hep böyle DURGUNUM..!

Kimseden akıl alacak kadar aptal değilim. Bana kalırsa sen akıl vermeden önce, geri kalanının sana yetip yetmeyeceğini hesapla

- Birisini unutmak zorundaysanız, bunu sindire sindire yapın. "Çünkü aklın zamansız öldürdükleri, yürekte amansız dirilir".

Kαybettim sαпdıklαrın, kurtulduklarındır belki. Unutma, Kimi gittiği yeri mutlu eder, kimi terkettiği yeri...

Kαybettim sαпdıklαrın, kurtulduklarındır belki. Unutma, Kimi gittiği yeri mutlu eder, kimi terkettiği yeri...

Pişman değilim ! Sadece dön bak arkana; ne için, nelerden vazgeçtin ? Neler dururken, sen neyi seçtin !

- Sesini değil, sözünü yükseltmeli insan..! Zîra gök gürültüleri değil, yağmurlardır yaprakları yaşartan...

- Sαhte Prenslerle kendimi kαndırαcαğımα,bαbαmın gerçek Prensesi olαrαk kαlırım.

- Dağlar Önümde Diz Çökerken \'Kayalara\' yalvarmam... Bütün Nehirler bana Akarken Bi Damla SuyLa Uğraşmam (!)..

- Kendine gel be ! altı üstü bi insansın hepsi bu. Vazgeçilmez sanma kendi, toprağın altı; kendini vazgeçilmez sananlarla dolu".

Sen yinede yokla ceplerini sevgili
belki birkaç parça ben kalmıştır...
Hani haddinden çok sevdim ya seni belki üstüne başına bulaşmışımdır...

" Ben sahip olduklarımın tadını çıkarmayı öğrendim hayattan. Sahip olamadıklarımın ve olamayacaklarımın acısına ise ayıracak zamanım yok!. Hayat çok kısa. "

Son düzenleme:
"Üzülme değmez'' sözünü duymaktan sıkıldım. Değmeyenlere zaten üzülmem.

Üzüldüğüm şey; Değmeyenlere yüreğimin değmiş olması......

[C.Süreya]

Son düzenleme:
"Kuaföre ne istediğini anlatmak, beş bilinmeyenli denklemi çözmekten daha zordur”.

Tek kozumuz, sadece nefes aldığımız bi hayatsa; Düşünme !
Atalım zarları ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…