Günün Sözü ?

öчlе вίя hачат чаşаdıмκί
cеииетίdе göяdüм cеheииемίdе..
öчlе вίя аşκ чаşаdıмκί
тuтκuчudа göяdüм реѕ етмечίdе..!

"Çok insan tanırım, bir beyni olmadığı için kafaları hiçbir şeye bozulmuyor."

Sokaklarda telefonun hoparlörünü açıp , yüksek sesle şarkı dinleyen kro , o telefonu aldığında yanında kulaklıkta veriyorlar.

Seda Sayanın Oğlu Audi R8'e biniyo diye isyan edeceğinize, Sakıp sabancının oğlunun bindiği tkerlekli sandalye bakıp Şükür Edin.

Ey, biri gider biri gelir mantığı ile hareket eden varlık ! Madem kendine saygın yok , aşkın da ismini kirletme bari !

GönLümün SevmeDiqini qözüm neyLeSin , RABBİM heRKese qönüLDen Seveni naSip eyLeSin ♥♥♥

Survivor yarışmacılarının nereye TUVALETİNİ yaptığını düşündüğüm kadar hiç birşeyi düşünmedim.

- Ekmeğim, aşım helal olsun yiyene, içene.. Ama hakkım helal değil, Dost gibi görünüp kuyumu eşene..!

- Ey yalnızlıqım ! Seni çok ihmal ettim ve inan deqerini geç de olsa anladım .. Var mısın kaldıqımız yerden devam etmeye ?

Gideceksen Bahane Bulmadan, Çamur Atmadan Git! Adam Gibi Sevmedin Bari Adam Gibi Hayatımdan Çek Git...

Ayrılıktan hemen sonra kendini;Başkasının kollarına bırakana" rezil "alkole bırakana"sefil "zamana bırakana ise"asil"denir

Bazen unutmak gerekiyormuş unutulma pahasına..çünkü zaman değilmiş gideni geri getiren aslında zamanmiş var olanı GÖTÜREN..

Mutlu olmak için, hayatta kimseyi kendin gibi görme. Çünkü sen gibi olan tek kişi, aynadaki yüzündür".

- Yaprağın kaderi düşmektir... sen dalda yaprak değil, ağaç ol. toprağa kök sal.. yaprakların dökülsede sen AYAKTA KAL ... !

İçin yanarken üşümek, Yüreğin kan ağlarken gülmek, Özleyip de sevdiğini görememek.. İşte aşk bu olsa gerek

Bir insanı hayatınızdan çıkarmak istiyorsanız,üzmeden çıkarabilirsinz çok sevin ve değer verin o kendiliğinden gidecektr zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…