Günün Sözü ?

MutLuLuk dediğin masaLLarda oLur..

Bir tane sonu mutLu biten aşk söyLesenize bana..

Dünya'nın kanunu bu
...
Seven seviLmez

Sevenin yüzü güLmez ..!

Inanın ßana hakim ßey !

ßende yakmak istemezdim ßu şehri ama...

Sevdiğimin eLLeri üşümüs ne yapayım. ./

mecnun namaz kıLan bi adamın önünden geçer. adam : ey mecnun ! ßeni görmüyormusunda önümden geçiyorsun mecnun : ey adam ! hadi ben Leyla yı düşündügum icin seni qöremdim peki ya sen ? sen koskoca mevLayı düşünürken beni nasıL gördün... !

Neyine bağlandım ki bu kadar; Bana bakmayan gözlerine mi, yoksa benim olmayan kalbine mi ?

Bir insana zorla sevdiremezsin kendini, bana güven diyemezsin. O bunu hissetmiyorsa tek bir söz söyleyebilirsin: Sen bilirsin.
Can Yücel ..

Üç altın söz...
King Arthur'un şövalyesi Gawain, kadınların ne istediği sırrını çözmek için araştırma yapmaya gönderilir. Ye Olde Caddesi'ne geldiğinde "şefkat"ten "topuklu ayakkabı"ya kadar bir çok kafa karıştıran cevap alır. Sonunda, sihirli ormanda gizemli bir kadına çarpar. Genç kadın şövalyenin kulağına üç kelime fısıldar. Sözleri bugün de geçerli.. Bir kadın gerçekten ne ister?

"Kendi yolunda gitmek."

"Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, ' Benim büyük bir derdim var! ' deme, derdine dönüp 'Benim büyük bir Rabbim var! ' de.

Sesini değil, sözünü yükseltmeli insan. Çünkü gök gürültüleri değil, yağmurlardır yaprakları yaşartan.
[Mevlana] .

"Çok insan tanırım, bir beyni olmadığı için kafaları hiçbir şeye bozulmuyor."

Pişman değilim ! Sadece dön bak arkana; ne için, nelerden vazgeçtin. Neler dururken, sen neyi seçtin..

4 kişilik bir ailede 3 dilimlik pasta varsa "Ben pasta sevmem" diyen tek kişi; Annendir.

Bir çocuğun, bir yetişkine her zaman öğretebileceği üç şey vardır:
+ Nedensiz yere mutlu olmak,
+ Her zaman meşgul olabileceği bir şey bulmak,
+ Elde etmek istediği şeyi var gücü ile dayatmak.
Paulo Coelho

Düşünebilen Herkesin İnsan Olması, İnsan Olan Herkesin Düşünebildiği Manasına Gelmiyor Ne Yazık ki..

Tahta Diye Küçümsenen Pinokyo'nun Bile Yalan Söylerken Burnu Uzuyordu. Ya Şimdi ki İnsanların; Yüzü Bile Kızarmıyor.
P. Coelho

Dost gibi görünen yalakalar, farklı olmaya çalışan basit insanlar, arkamızdan kurulan oyunlar.. kural hep aynı: Gül ve Geç..
D. Noel

Dünya Üç Beş Bilgisizin Elinde; Onlarca Her Bilgi Kendilerinde. Üzülme; Eşek Eşeği Beğenir: Hayır Var Sana "Kötü" Demelerinde..
Ömer Hayyam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…