• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Sen kasırgalara dayanmışsın, rüzgârla mı yıkılacaksın..! Başka çaren yok yüreğim, dosta düşmana karşı ayakta kalacaksın..

[Can Yücel]

Güzel Günler sana gelmez, sen onlara yürüyeceksin..

~ Hz. Mevlana

Kendini beğenmiş insanları severim.. Hiç kimsenin beğenmediği bir şeyi beğenmek, Ayrıcalık’tır..​

Yalan zeka işidir, dürüstlük ise cesaret. Eğer zekan yetmiyorsa yalan söylemeye, cesaretini kullanıp dürüst olmayı dene.

Olmadığın biri olarak sevilmektense, olduğun biri olarak nefret edilmek daha güzeldir​

İnsanı bedenen ameliyat etmek için bayıltmak gerekir, ruhen ameliyat etmek içinse ayıltmak.

Tolstoy

Son düzenleme:
Keşke bazı insanlar için ''İmalat hatası var, geri topluyoruz.'' deseler.

Ece Ayhan

"İnsan kendine olan güveni kadar genç, kuşkusu kadar yaşlıdır.
Cesareti kadar genç, korkuları kadar yaşlıdır.
Umudu kadar genç ve bezginliği kadar yaşlıdır...
Hiçkimse fazla yaşamış olmakla yaşlanmaz.
İnsanları yaşlandıran, ideallerinin bitmesidir.
Kalbi sevdikçe, neşe duydukça, güzellikleri fark ettikçe, beyni yeni şeyler keşfettikçe, herkes gençtir...
İnsanlar yaşadıkça yaşlandıklarını sanırlar,
Hâlbuki yaşamadıkça yaşlanırlar...
İnsan, yaşlı olmaya karar verdiği gün yaşlanır."

William Ewart Gladstone

Kürkçü mü olmak zordur; her gittiğinde geri dönecek olan tilkiyi bekleyen.... tilki mi olmak zordur; her gidişinde aynı yere dönecek olan.. Kürkçü mü daha karaktersizdir; her gelişinde tilkiyi affeden? yoksa tilki midir karaktersiz olan her gidişin sonunda aynı adrese döneceğini bile bile giden !

Son düzenleme:
Nedensiz ve sebepsiz sevdim seni, çünkü bir sebebi olsa aşk olmazdı bunun ismi.

Oğuz Atay

Kedimle oynarken benim onunla eğlenmemden daha çok, onun benimle eğlenip eğlenmediğini kim bilir?

Tevfik Fikret

Aklının ucuna oturup kendimi bekledim; gelmedim, gelmedim, gelmedim...

Cemal Süreya

$guzel-sozler.jpg

Hz.Mevlana..

Back