• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Hem melek hem şeytan olduğumu bilerek yaşadığım için,Sizin tek kimliğe mahküm olduğunuz hayatta ben çift kimlikle yaşayabildiğim için: affedin beni........

erdt.jpg

Eklentiler

• $erdt.jpg
    $erdt.jpg
    11,1 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleyen: Moderatör:
Değerini geçmişinle ölçmeyi bırak. Geçmişinde sana yapılanlar kadar sen de istemediğin bir sürü şey yapmış olabilirsin. Geçmişindeki ‘sen’in günahları, hataları, başarısızlıkları yarınında yok. Her an her şey yeniden başlıyor. Kaldı ki seni yargılayabilecek olan sensin. Yaradan bile seni her şeyinle kucaklarken, kulların yargıları ne ki... Sen güzelsin. Sen de ben gibi hepimiz gibi eksileri, artıları, göremediğimiz karanlık noktalarımız, defolarımızla bir bütünüz ve güzelliklerin kat ve kat ağır basıyor. Ben seni bugününle şu an seviyorum.

Herkesi sevebilirdim sevmeye ilk "senden" başlamasaydım..

Kördüğüm..

Hz. Aişe, Peygamberimizle (s.a.v) yeni evlenmişti. Eşinin kendisini sevip sevmedigini ...merak etmekteydi ya da kendisini ne kadar ve nasıl sevdiğini. Hz. Aişe bu düşüncesini Peygamber Efendimizle konuşmadan edemedi. “Ey Allah’ın Resulü, beni seviyor musun?” “Evet, Ya Aişe tabi seviyorum!” Aişe dahasını da merak ediyordu, acaba nasıl seviyordu? Hemen sordu: “Beni nasıl seviyorsun?” Peygamberimiz sevgi şeklini tanımladı eşine; “Kördüğüm gibi.” bu cevap Hz. Aişe’yi cok sevindirdi, çünkü kördügüm açılamazdı. Açılmayan, bitmeyen sırlı bir sevgi demekti. Alacağı cevap onu çok mutlu ettigi için Hz. Aişe sık sık sorardı: “Ey Allah’in Resulü, kördüğüm ne alemde?” Peygamberimiz, Hz. Aişe’yi memnun eden cevabı verirdi her defasında: “İLK GÜN Kİ GİBİ…”

"Sır gibi seversen eğer muradın gerçekleşir.
Çünkü tohum, toprağa gizlenirse yeşerir." Mevlana.

Ters Acı ! Senin unuttukların, Hep seni hatırlar . Senin hatırladıkların ise hep seni unutur .

Hay Ben Senin Gelmişine Geçmişineee Söverim İşte Söverim İşteee..

Rüzgar..

Bugün sorunlu bir günümdeyim sanırım...Asabiiiiiiiiiiiii

Ne kadar güçlü vursalar da sırtına İSTANBUL..
İnşallah o Kız Kulesi hep boğazında kalır...

Back