• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Hayatı bir kalemde silip atmak değil, bir kalemde yeni bir hayat kurmak güzel,
Hayal kur, ne hayal kurmak istersen... Gez, nereye gitmek istersen... Ol, ne olmak istersen.... Dünya seni taşıdığı için değil, sen içinde varsın diye güzel…

Itiraf ediyorum. Ben iki yuzluyum.
Bir yanim sicak,sevimli,candan,neseli...
Diger yanim soguk,suratsiz,ilgisiz,nesesiz​.
Hangisini goruyorsaniz onu haketmissiniz demektir...

Namus ; Değeri Ölçülemeyen Cevher,Ne inciye Benzer nede Elmasa,Ne Alınır Ne Satılır,Bir Kere Kaybedildimi Bulunması iMKANSIZDIR...!

İnsanlar tuhaftır; fena bir şey yapmakta olduklarını hissedecek olurlarsa, mutlaka en evvel vicdanlarını susturacak bir sebep bulurlar..

Halit Ziyâ Uşaklıgil.

Sevdiğin kişinin sana olan sevgisini anlaman için canını yak.
Çünkü kimsenin canı yanmadıkça sana gerçek yüzünü göstermez.

Lisânı ağızda olanı değil lisânı gönülde olanlara yâr et bizi... Tebessümü simâsında olanı değil tebessümü gönülde olanlara kat bizi... ( Hz.Mevlana )

SAĞLIK en büyük hediyedir...TOK GÖZLÜLÜK en büyük zenginlik...GÜVEN en iyi akrabalıktır...SEVGİ ise en büyük mutluluktur...!

Gönül kapısı herkese açılırmı, iki laf eden adam sayılırmı?
Bakma insan oğlunun uyruğuna, tanıyamazsın basmadıkça kuyruğuna...!

Sen kocaman çöllerde bir kalabalık gibisin,
Kocaman denizlerde ender bir balık gibisin.
Bir ısıtır,bir üşütür,bir ağlatır,bir güldürür;
Sen hem bir hastalık hem de sağlık gibisin.."

~Özdemir Asaf~

Benim,
Ne ırk önyargım var,
Ne sınıf önyargım var,
Ne de din önyargım var.
Tek umursadığım; kişinin İNSAN olması ve bu benim için yeterli...!

~ Mark Twain~

"Sen Kendini Biliyorsan, Bil ki Kendini Bilmezlerin Söyledikleri Anl
amsızdır. Unutma Gereksiz Eleştiri Sadece Gizli Hayranlıktır.."

~Cengiz Aytmatov~

Arkamda kalanları düşünürsem, önümdeki yolu bitiremem.
Bazıları buna zalimlik der, ben hayat diyorum...

Bazıları, dürüst bir dost olduğunuzu düşünebilir ve sizin için
harika bir dost ya da arkadaş diyebilir. Fakat eğer aynadaki yüz, tam gözlerinizin içine bakamıyorsa, size işe yaramazın biri olduğunuzu söylüyorsa, neye yarar ötesi...
Unutmayın ki, hoş tutmanız gereken kişi kendinizsiniz, çünkü yolun sonuna kadar sadece kendinizle gideceksiniz. Aynadaki adam dostunsa eğer, en tehlikeli ve zor sınavı başardın demektir.”

~Dale Wimbrow~

Belki BAZI İNSANLAR Herşeye Değecek Kadar DEĞERLİ Senin İçin; Ama Unutma ki, Sen de KİMSE İçin Kendini YIPRATACAK Kadar Değersiz DEĞİLSİN...!!!

Back