• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Neyin var?'sorusuna'Bişeyim yok' diye cvp vernce'Peki'demk yerine,“Neyin var lan anlat ağzına ağzına çarptırma şimdi“diyen insanla evlencem:52::52::52:

Bir insan; mesafelere aldırmadan
sizi kelimeleriyle mutlu edebiliyorsa ..
o'nu bırakmayın...

Zordu hancı olmak...Ve yıllarca saklanan bir yüreğini kaptırmak bir yolcuya..
Ve sonra ;
Kalmak öylesine,bir başına /
Ve paramparça....!

Bilmiyorum ne kadar sürecek kırgınlığım
Yama tutar mı bilemem yüreğimdeki yırtık
Arada bir giderdim çocukluğumu bulmaya
Gitmek gelmiyor içimden büyüdüm artık..

Sabıkalı bir aşığım, diretmişliğim koynumda, her yeni güne seni severek gireceğim. Tebessümünün affına sığınarak, gözlerinin nezdinde sürgün yesem de, celselerinde milyon kez yemin edip, bu suça her daim iştirak edeceğimi bile bile... Adı senle başlayan infazlarımdan... Ellerinle şartlı salıverildim. Tahliyemi istiyorum yâr!

Sana sustuklarım vardı, korktuklarım, söylemeye çekindiklerim, unutmak istediklerim, görmezden görmeye çalışırken bilmeni hiç istemediklerim. Sustuklarım var işte, kaderime mıhlanmış benim seçmediğim gerçeklerim var. Şimdi ister bir bahane bul, istersen bir bahanen bile olmadan sırt çevir bana, olduğun yerde dur! Gel diye değil, sadece ve sadece bil diye söylüyorum. KEŞKE ANLASAYDIN, SANA İHTİYACIM VARDI...

Bir İnsan Hakkında Bilgin Yoksa, Fikrinde Olmasın... Kimsenin Günahını Boş Yere Alma, Ahirette HESAP VERMEK KOLAY OLUR SANMA!!!

Hani bazıları, UMURSAMAZMIŞ gibi TAKILIP; uzaktan DİDİK DİDİK inceliyor bizi ya..! İşte o HALLERİNE bayılıyorum..!

BEN KADINIM…
Gururun olurum bazen. Hiç ummadığın zamanda zekâmla şaşırtır, yine beklemediğin bir anda aptalı oynayarak hayretler içerisinde bırakırım seni. Farklı özelliklerimle yaşamına renk katarım. Biraz gizemli, biraz tutkulu. Bazen de isteyerek aptal...

BEN KADINIM…
Çok güçlüyüm. Dört bir tarafım demirden kale gibi. Hiçbir düşmanın girmeye cesaret edemeyeceği kadar güçlü. Ama bir o kadar da kırılgan ve narin. Hiç beklemediğin bir anda kırılıveren, bir yüreğe sahibim. Bu anlarda beklerim sevgi sözcüklerini. Korkma şımarmam. Sevgini duymak isterim senin ağzından .

BEN KADINIM…
Çelik gibi sağlam, bir o kadar da naif. İçime karlar yağar bazen, üşür yüreğim, incinirim ufacık bir sözden. Sevgini hissetmek ısıtır beni, yakar bedenimi kulağıma fısıldadığın o iki kelime...

BEN KADINIM…
Sana senin canından can verebilir, o canlara gözümün bebeği gibi bakarım. Tıpkı ve hâlâ sana baktığım gibi.

Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme! Çünkü orası kaderinin değişeceği yerdir.

Hz. Mevlâna

$179905_317473261664998_649152097_n.jpg :33::33::33:

"İyi İnsan Lafın Üsüne Gelir" Demişse Eskiler
Ve Ben Sürekli Seni Konuştuğum Halde Gelmiyorsan;
Demek ki İyi Bi İnsan Değilsin...

'Aziz Nesin'

Eskiden mendiller aşıkların göz yaşları ile ıslanırdı şimdi ise gerçek aşık kalmadığı için fabrikadan ıslak çıkıyor.

Back