Günün Sözü ?

Hayvanlar için herkes kapısının önüne bir kap su koysun, hatta şunu iki kap yapalım; eski sevgilinizde geri dönebilir.

Mevlana Derki ; "Bir gün kaldığın yerden başlayacaksın, Biri seni bulacak. Önce korkacaksın eski acılara yakalanmaktan, Biraz ürkeceksin. Ne kadar dirensen de nafile. İnsansın sonuçta, seveceksin. Eski acılara bakıp da küsme sevdalara, Gavura kızıp da oruç bozulmaz. Sök at kafandan acaba'ları! Bir kemik aynı yerden İki defa kırılmaz.."..

oww bayıldım:) hemen facede paylaşalım:)

- Kαlαnı hαk ettiği gibi αğırLαdıysα Bu yürek , Gideni de lαyık olduğu gibi uğurlαmαsını bilir elbet .

Hayat işte..Dünyada seni mutlu edebilecek o kadar insan varken..Sen sadece birne aldanıp ağlarsın .!

“Beni lafa tutma gülüm, Ben seni sevmekle meşgulüm...”
[Nazım Hikmet RAN]

“Ya kal, ya da git. Ama sakın ''bekle gelirim'' deme. Çünkü ben, şimdiye kadar giden birinin geri geldiğini hiç görmedim...”
[Ece Ayhan]

“Ayrılıktan sonra, kalbini bir müddet ilişkiye kapatmak yalnızlığı değil; asilliği gösterir...”
[M. Longston]

“Son sigaram gibiydin sen sevgili, kıyamazdım içmeye... O cebimde kırıldı, sen kalbimde...”
[Yılmaz Erdoğan]

“Ey Gönül! Sevdiğini hiç gitmeyecekmiş gibi seversen, gittiğinde de hep gelecekmiş gibi beklersin...”
[Hz.Mevlana]

Nasip; İstenen değil, hep verilen. Nasipse gelirmiş Çin'den Yemen'den. Nasip değilse; Senin olsa bile Kayar gidermiş elinden ..

En kolayıdır kaybetmek, Mesele kazanmak için uğraşmakta. Savaşmadan esir olacağına, Savaşarak ölmeli insan aslında… Che Guevara

'' Gariptir kadınlar.. Kendilerini güldüren erkekleri sadece severler; onları ağlatınlara ise aşık olurlar.'' (Oscar Wilde)

"Gözyaşım kadar değerlisin; ama nasıl gözyaşlarım gözümden düştüyse şimdi sende öylesin"
P. Neruda

Ağlama gözLerim ßir vefasız için.. Sızlama Yüreğim ßir Hayırsız için. Hele Sen Hiç konuşma Dilim.. Ona Seviyorum Dediğin için...(

X