• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Zorla güzellik olmaz...deyiminde...Ajda Pekkan istisna...Bülent Ersoy ise...kanıttır...

"Ben sana bir elma versem, sen bana bir elma versen, bende bir elma, sende bir elma olur.
Ben sana bir bilgi versem, sen bana bir bilgi versen, bende iki BİLGİ, sende iki BİLGİ olur."
(Konfiçyus)

"Bir insan kendisine nasıl davranıyorsa; başkalarına da öyle davranıyor.
Çünkü bildiği, yapa geldiği "ilişki modeli" budur.
İnsan kendisine yapmadığı bir şeyi, başkasına asla yapamaz bu yüzden.
Eğer bir insan kendisine yalan söyleyebiliyorsa ancak, başkasına da söyleyebilir."

Gençlikte hayal kırıklığına uğrarsın...Olur öyle şeyler...Yaşın biraz ilerlesin...Bak...Yatıya bile kalırsın şekerim ...

"Bir insanın kaderi, dağdaki patika gibidir; bazan çıkar, bazen iner, bazen de dibi görünmeyen bir uçurumun başına gelir durur. İnsan tek başına böyle yolda yürüyemez. Ama birleşenler, birbirlerine omuz verenler her engeli aşar." (Cengiz Aytmatov)

"Ona gıpta ettiğin sürece onu izleyeceksin...
Çok istediğin şey, tutku olup seni kendine çekecek…
Tutkuların esiri olursan, özgür olmayacaksın…
Özgür olmadığın zaman, yaşamın sana ait olmayacak…"

"İnsanı yalnız bir illet öldürür: Sıkıntı. Öteki hastalıklar bunun vücuttaki çeşitli görünüşleridir.
Her hastalık evvela ruhta başlayıp sonra vücuda sirayet etmiş bir isyandır. " (Peyami Safa, Yalnızız)

"İnsanoğlunun içinde uyuyan güçler vardır. Kendisi bile şaşırır. Çünkü bu
güçlere sahip olduğu aklından bile geçmez. Bu güçleri uyandırıp eyleme
geçebilirse, o kişinin hayatında büyük bir devrim olurdu. " (Swette Marden )

"Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlar da. Ancak birisi oraya
süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş
olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir. " ( Cenap Şahabettin)

Back