Günün Sözü ?

Sus yüreğim, sαkın ses çıkαrmα ! Aşk αv'α çıkmış yαkαlαrsα seni de pαrçαlαr.

''Olsun be aldırma Yaradan yardır...Sanmaki zalimin ettiği kârdır... Mazlumun ahı indirir şâhı... HERŞEYİN BİR VAKTİ VARDIR..''

Hayalin olamadım. Korkma, kabusun da olmam. Gönlünde oturacak bir yer bulamadım. Gitmeyi de bilirim. Ben ayakta kalmam.

Dediler ki; "yaşından çok daha olgunsun." Evet, dedim. Çünkü hep büyüklük bende kaldı..

'Kadınları mutlu etmenin 20 yolu'' diye bir ton gereksiz haber çıkıyor tek madde de açıklıyorummm Dürüst olun, yeter..!

Mutluyken görmezden geldiğin şeyler, mutsuzken canını yakar. Çünkü insan hatalarını mutluyken değil, hep mutsuzken anlar.

~ Hiçbir '' DELİKANLI '' Yatağa Atmaz Sevdiğini Ve ALtına ALıp Evire Çevire KirLetmez Henüz Onun OLm...ayan '' HELALİNİ.. ''

Tam da unutmuşken gittiğini, artık acıtmıyorken yokluğun, en içten kahkahalarımın arasında "aklıma gelmek zorunda mısın ?"

GüzeLLiğine Güvenme Bir SiviLce Yeter.. MaLına Güvenme Bir KıvıLcım Yeter.. RABBİNE Güven "O" Her Şeye Yeter.. !

Birer birer seve seve çıktığım aşk basamakLarını ... Onar Onar söve söve iniyorum şimdi !

Giderken αrkαndαn bαkmαm. Yαni; yüzünden görmediğim Hαyrı poponda αrαmαm. ,)

Peynir-ekmek yersen gariban olursun.Ama peyniri,ekmeğin üzerine koyar,bir de kürdan saplarsan sosyete olursun!.

Ne zaman sıkıca tutsam aşkı yüreğimle, annem dürter usulca “hadi uyan” diye…

Bütün kadınlar melektir aslında. Sadece kanatları kırıldığında süpürgelerine binerler. Hepsi bu (P.COELHO)

•Bizi esir ettiler.
Bizi hapse attılar.
Beni duvarların içinde, seni duvarların dışında.
Ufak iş bizimkisi..!
Asıl en kötüsü;bilerek, bilmeyerek hapisaneyi insanın kendi içinde taşıması...
İnsanların birçoğu bu hale düşürülmüş,
Namuslu, çalışkan, iyi insanlar ..
Ve seni sevdiğim kadar sevilmeye lâyık
nazımhikmetran

Son düzenleme:
Sende; ben, kutba giden bir geminin sergüzeştini,
Sende; ben, kumarbaz macerasını keşiflerin,
Sende uzaklığı,
Sende; ben, imkansızlığı seviyorum.

Güneşli bir ormana dalar gibi dalmak gözlerine
Ve kan ter içinde, aç ve öfkeli,
Ve bir avcı iştahıyla etini dişlemek senin.

Sende, ben, imkansızlığı seviyorum,
Fakat asla ümitsizliği değil... :97:

(1948)

Nazım Hikmet Ran - Yine Sana Dair

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…