Günün Sözü ?

Hiçkimse bilinsin istemez canının yandığını. Bu yüzden sahte gülücüklerle gizler; yüzü gülerken kalbinin kırıldığını.

Nemi öğrendim hayattan? İyice tanımadan insana bağlanmamayı. Beni takmayanı takmamayı. Verdiğm değeri haketmeyen insanLarı siLmeyi. Gidene dur dememeyi giden bensem arkama dönüp bakmamayı. GözyaşLarımın değerli olduğunu ve 0nlari değmeyecek kişiLer için harcamamayı. Bir cift tatlı söze, masum gülücüğe kanmamayı. Ben iz...in vermedikçe kimsenin beni üzemeyeceğini ve herseyden değerli olduğumu anladım...!!

anlamak değil uygulayabilmek mesele..

Gidiyorum artık gecenden. Benden bahsetme gelen yıldızlara. Gittiğimi bilmesinler. Yokluğumla seni üzmesinler. Soran olursa beni, kalbini göster. İşaret parmağın dudaklarını kessin. Herkes göğsünde uyuduğumu bilsin

Ceyhun Yılmaz

Alıştım yalana, pervasız olmaya,
Kim tutmuş sözünü ?
Ama hala masmavi bak gökyüzü.. :87:

Sırtından vurana kızma,ona güvenip arkanı dönen sensin...Arkandan konuşana da darılma,onu insan yerine koyan yine sensin...

öğrendiklerini bir saat gibi cebinde taşı
ikide bir saati olduğunu göstermek isteyen insanlar gibi ortaya çıkarma.
eğer birisi sana saati sorarsa söylersen.
ama her saat başında saat kulesi gibi ötme.
-LORD CHESTERFİELD-

"Hayatta gözyaşlarımı hakedecek bir insan görmedim. Ya benim gözyaşlarım gereksiz ya da uğruna gözyaşı döktüğüm insanlar değersiz." [C.Süreya]

"Ressama sormuşlar mutluluğun resmini çizebilir misin diye. Ressam demiş ki; ben çizerim de sen anlayabilir misin ?"

Ne geçmişe saplanıp kalacaksın, ne geleceğin düşlerini kuracaksın.. Ömür dediğin şu andır onu da hakettiğin gibi yaşayacaksın" !

"Bazen insanlar kabahatli olduklarını kabullendikleri için değil, sadece karşıdaki sussun diye özür dilerler".

- "Unutulmamalı ki; gözleri güzel yapan rengi yada boyası değil, bakışların ta kendisidir".

Yanına kadar koştuktan sonra, bir adım daha atamayacaksan eğer; oraya kadar sakın koşma. Sana değil, bekleyene yazık olur".

-"Aslında düşünmeye bile gerek yok. Ben kendimi biliyorsam, kendini bilmezlerin hakkımda söylediklerinin ne önemi olabilir ki" ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…