Günün Sözü ?

Ben Senin Kaçırdıqın Son Gemiyim ! Ne Bi daha O Limana Yaklaşır, Nede O Limandan Yolcu Alır Bu Kalp ! Artık Başka Limanlara Demir Atma Vakti ! Sen Olmasanda Olur Güvertemde ! Hatta Olmasan Daha İyi Olur ! Martılarım Muhtaç Deil Senin Zoraki Attıqın Simit Parçalarına ! Ben Senin Kaçırdıqın Son Gemiyim Anla Artık.

Keşke çocukları avutabildiğim gibi avutabilsem kendimi..

''Hayır ağlama!
Bakkala gitti gelecek!''

...Bakkala mı gittin adamım?
İnan her şeyimiz var gerek yok bakkala

Tam dilinin üzeride durup, yutamadığın yaraların var senin çocuk.
Yediğin her şekerde kan tadı o yüzden.
Gözlerinin içinde durup, göremediğin sokaklar var senin çocuk.
İçinden geçtiğinde kaybolmuşluk hissi bu yüzden.
Yüreğinin tam ortasında durup, unutamadığın insanlar var senin çocuk.
Bütün bu yaralar ve kaybolmuşluk hissi bu yüzden.

Masallarımdan geriye kalanlar ne kadar şaşırtıcı bilseniz…
Şimdilerde Pinokyo’ nun burnunu kanatıyor yalanlar…
Alice yadırgamıyor artık iskambil kağıdı adamlarla yakıştırıldığında…
Gulliver başka ütopyalara alınmıyor pasaportsuz…
Pollyanna da vazgeçmiş hoşnutluk masalından…
Peter Pan korsan yayınlarla vurmuş voliyi…
Rapunzel prensi beklemeyi bırakıp ejderhayla işi pişirmiş en sonunda…
Donkişot beyaz bayrak sallıyor yel değirmenlerine…
Şimdilerde Sindrella saat ne zaman 12 yi gösterse intihara meyil ediyor… İçlerinden bir Quasimodo değişmemiş sanki… Hala dünyanın yükünü taşıyor kamburunda…
Doktor ben bugün tüm oyunlarımdan caydım anlıyor musun

"Aşk'a uçma kanatların yanar." (Sadi Şirazi)
"Aşk'a uçmadıktan sonra kanatların neye yarar." (Mevlana)

Var mısın Birlikte ölmeye ? -Cenaze arabasının arkasına 'MutLuyuz' yazdırıp, milleti güLdürmeye?

-Yemek yerken boğazınıza takılan lokma sizi ödürmez ama "Helal helal." diyerek sırtınıza yumruk atan o öküz öldürür.

Sevdiği kızın çıplak bedenini gördüğünde soyunmak yerine ,O'nun üstünü örtebiliyorsa , O erkeğin adı `AŞK` tır .. ♥

Otobüste arkaya doğru yürüyelim diyen adama "yürümek isteseydik otobüse binmezdik" diyen genci tebrik ediyorum.

İnsan nedir biliyomusun; Ağaçları kesip kağıt yapan, daha sonra da o kağıtların üzerine "ağaçları koruyun" yazandır. ♥

Can kırıkları, cam kırıklarına benzemezler, öyle hemen süpürülünce temizlenmezler. Icinde kalır insanin, aklına gelince de batar

''Dünya herkese yetecek büyüklükte. Onun için, başkasının yerini kapmaktansa, çalışarak gerçek yerinizi bulun..''

Bir araştırmaya göre, Türk kadınının vücudu;"üst dar,alt geniş""armut"şeklindeymiş.Sevgilinizin neden"ayı"olduğunu anlayın artık.

Son düzenleme:
Diyelim ki kαpαttın mαkyαjlα, surαtının pisliğini. Ya kαlbindeki çöplük ne olαcαk?

Erkek, ulαşαmαdığı kαdını lanetler . Kαdın, ulαşαmαdığı erkeğe; αşk der ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…