Günün Sözü ?

savaştan korkmadım cahilden korktuğum kadar
-MUSTAFA KEMAL ATATÜRK-

Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa; Rabb'ine dönüp benim çok büyük bir derdim var deme. Derdine dönüp benim çok büyük bir Rabb'im var de.

çok virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirus göRdüm ama hİçbiRİ senİn kdR pRoFesyonel değiLdi..

Son düzenleme:
rakı içerken senide çagıracaktımda be güzelim beyaz peynirin yanında eski kaşar hiç iyi gittmiyo

Bizim Aşkımız Pimi Çekilmiş Bomba Gibiydi Ve Patladı Sonunda...Bir Can Kaybı Var 'Ben'... Bir de Mal Kaybı Var 'SEN' ..

bu ülkeyi nasıl yöneteceğini bilen herkesin taksi sürme ve saç kesmekle meşgul olması ne büyük bir talihsizlik.
GEORGE BURNS

TANRI, iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır, kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanır. Giordano Bruno (İtalyan filozofu 1548-1600).

Öyle alçak bir kapidir ki açlik, geçilmesi zaruri oldu mu, insan artik ne kadar büyükse, o kadar çok egilir. -Victor Hugo-

· İki parmağının ucunu gözüne koy. Bir şey görebiliyor musun dünyadan? Sen göremiyorsun diye bu alem yok değildir. Görememek ayıbı, göstermemek kusuru, uğursuz nefsin parmağına ait işte.
· İnsan, gözden ibarettir aslında, geri kalan cesettir. Göz ise ancak dostu görene denir.
MEVLANA

· Birinin başına toprak saçsan başı yarılmaz. Suyu başına döksen, başı kırılmaz. Toprakla, suyla baş yarmak istiyorsan, toprağı suya karıştırıp kerpiç yapman gerek.
MEVLANA

"Anne gezindiğin bağ, baba yaslandığın dağdır. Ömrümün en güzel çağı annen ve babanla olandır".

Birgün akıl kalbe sorar :
-İman nedir ?
Kalp eğilir ve aklın kulağına şöyle fısıldar :
- İman EDEP.tir..!

Dünyanın en güç işi bir şeyin nasıl yapılacağını bilirken, başka birinin nasıl yapamadığını ses çıkarmadan seyretmektir.
Mevlana

Çocuk olsam yeniden. Birtek düştüğüm için acısa içim, Ve kalbim Çok koştuğum zaman çarpsa sadece.

Çocuk olsam yeniden. Birtek düştüğüm için acısa içim, Ve kalbim Çok koştuğum zaman çarpsa sadece.

Hayatta gerçeklerle yaşa ve her zaman onları savun. Takdir eden olmasa bile, Vicdanına hesap vermekten kurtulursun.

Önemli olan hayatta en çok şeye sahip olmak değil; en az şeye ihtiyaç duymaktır!!
(Platon)

X