Günün Sözü ?

KıyMeT ßiLméYén KaLßé SévGim HaRaM,YoLuNu ßéKLéYip GéLméYéNé YazıKLaR,SévDim DéyiPTé aLDaTaNa LanéT,ßéNi SonSuzA KaDaR SévéNé ßu CaNım KuRßan oLSun…!

Tanrı'nın bana baş edemeyeceğim bir şey vermeyeceğini biliyorum.Sadece keşke bana bu kadar güvenmeseydi diyorum...
RAHİBE TERESA

itle köpekle uğraşacak vaktim olsaydı
veteriner olur
insan gibi görünen hayvanları tedavi ederdim..

Anladim ki insanlar susanı KORKAK, görmezden geleni APTAL, affetmeyi bileni çantada KEKLiK saniyorlar..!! Oysa ki biz istedigimiz kadar HAYATIMIZDALAR..!! Göz yumdugumuz kadar DÜRÜSTLER, ve sustugumuz kadar iNSANLAR.!!!

İnsanın en büyük kavgası kendisiyle olmalı.
Yoksa kendiyle barışık insana rastlamak bu kadar zor olmazdı..

:emir_bebek:

Hiç hαtα yαpmαyαn insαn, hiç bir şey yαpmαyαn insαndır. Ve hayatta en büyük hαtα, kendini hαtαsız sanmaktır..

Yürüyüp geçeceksin, hep yürüyüp geçeceksin. Ben öyle yaptım. Hep yürüdüm. Herkesin her şeyi anlamasını bekleyemezsin. Sen yürüyüp gideceksin. Anlayan anlayacak, anlamayan anlamayacak; dünyanın hepsine yetişemezsin ki! Bilirsin ben iyi yürürüm..

murathan mungan

Cam kırıkları gibidir bazen kelimeler, Ağzına dolar insanın.. Sussan; acıtır.. Konuşsan; kanatır...

Hayat;çatlak bardaktaki suya benzer.
İçsende tükenir içmesende...
Bu yüzden hayattan tat almaya bak
Çünkü yaşasanda bitecek yaşamasanda...

İhya etmek için ne kadar ilim lazımsa imha için de o kadar cehalet kafidir
N.F.K..

Son düzenleme:
Geçer dediklerimi geçirdim!Biter dediklerimi bitirdim!Nefret ettiklerimi sildim,silkindim yeter dedim!Geride bıraktıklarım hesap sormaya kalkmasın o yüzden bana. Farkında olduğum için var oldunuz, vazgeçtiğim için bugün yoksunuz.... O yüzden siz ne yapın biliyormusunuz ? Bir daire çizin, içine girin ve kendi çapınızda eğlenin...:)

Veee en beğendiğim ve zor zamanlarımda hep okuduğum diyebilirim;

..Ve sen yine denendiğinde ve yine kalbin daraldığında ve yine bütün kapılar yüzüne kapandığında ve yine ne yapman gerektiğini bilemediğinde...Uzun uzun düşün ve hatırla yaradanını! ALLAH kuluna kâfi değil mi? (Zümer/36)

Erkekler için ilişkiler, çikolata gibidir, araya herzaman 1 fıstık girer. Kadınlar için ilişkiler tost gibidir, araya mutlaka 1 kaşar girer...

Bazen unutmak gerekiyormus, unutulma pahasina. Çünkü zaman degilmis gideni geri getiren, aslinda zamanmis var olani gösteren..

Bildiklerini anlat ama akıl vermeye kalkma, anlatılanları iyi dinle, ama hepsini doğru sanma. Sessiz kalmak, bir şey bilmediğin
anlamına gelmez, çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez ( Hz. Mevlana )

bende bu sözü paylaşayım sizlerle.

Dün iptal edilmiş bir çektir, yarın emre hazır bir senettir, bugûn ise peşin paradır. Bugûnden yararlanınız.

(Kay Lydns)

Konuşmadan önce dinleyin,
— Yazmadan önce düşünün,
— Harcamadan önce kazanın,
— Dua etmeden önce bağışlayın,
...— İncitmeden önce hissedin,
...— Nefret etmeden önce sevin,
— Vazgeçmeden önce çabalayın,
— Ölmeden önce yaşayın.
Hayat budur. Onu hissedin, onu yaşayın ve ondan hoşnut olun.

Bir bakarsın, hayatının kahramanı; insanlıktan bile yoksundur.
Ve anlarsın ki çizgi roman dışında, kimsenin bir kahramanı yoktur...

Paul Samuelson

İnsanlar çok değişti; dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra, beşide yerinde mi diye parmaklarını saymak zorundasın.

X