Günün Sözü ?

Ne hesabını veremeyeceğim bir günüm oldu ne de vicdanımı lekeleyen bir geçmişim...
Ne hissettiysem onu söyledim , onu yaşadım... Yaşadığım bir tek andan bile pişmanlık duymadım..
.Asla keşkelerim olmadı... Hiçbir zaman kendimle vicdan mahkemesi yapmak zorunda kalmadım...
Karşıma bazen gerçek yüzler , bazen sahteler çıktı ama olsun ben yine sadece hislerimle yaşadım
..Asla sevmediğim birine seni seviyorum demedim , ya da asla birini severken karşılığını beklemedim...
Dostluğuma değer biçmedim , sevgime ise hiçbir zaman sınır çizmedim... Sevdiysem sonuna kadar gittim,bitirdiysem öldürse de hasreti geriye dönmedim... Bazen çok kırıldım , bazen belki de kırdım... Ama hata insana mahsustur dedim..Affettim , af diledim..Kimileri birden fazla kırdılar kalbimi ama ben onları yinede affettim.Onlar belki beni saflıkla yargıladılar.Belki de içten içe sinsice güldüler...Ama asıl unuttukları şuydu... Ben aldanmadım... Aldanan her zaman kendileri oldular ama bunu anlayamadılar... Bir insan kaybının ne olduğu bilemedikleri için... Kaybetmek onlar için bir alışkanlık haline geldiği için......Oysa ben hiç insan kaybetmedim...Sadece zamanı geldiğinde vazgeçmeyi bildim o kadar... İşte bu yüzden.....FAHİŞE GÖNÜLLERİN KAHPELİĞİ ASLA KOYMADI BANA...

Bırak şimdi yanaklarımı, dudaklarımı.. Gücün yeterse yüreğimden öp beni.

Küçük İskender

Tahta diye küçümsenen Pinokyo'nun bile yalan söylerken burnu uzuyordu. Ya şimdi ki insanların; yüzü bile kızarmıyor.

“Ben ne Hristiyan’ım,
Ne Musevi, ne Farisi, ne de Müslüman;
Ne Doğu’danım, ne de Batı’dan.
İkiliği bir kenara koydum,
İki âlemin bir olduğunu gördüm.”

Mevlana

"Hani
iftar vaktine yakın susar ya insan,yokluğun o denli yakıyor beni . .
Söyle ne zaman okunur burda ezan,bir yudum su gibi özledim seni . . ."
:KK58::KK58::KK58::KK58:

Birçok kişi girdi bu kalbe,bir çok kişi çıkmak istedi,kimseyi ne girmesi için nede çıkması için zorladı.Gidene hoşçakal diyebilecek kadar kibar, geri dönene hayır diyebilecek kadar kaba bir kalp o..bu kalp çık iyi biliyor qidenlerin çoqu onu uzaktan takip ediyor....Ve bu kalbın mınık bir mesajı var qidenlere ; her qiden biliyorum ki benı uzaktan seyretmekte onlara kocaman mutluluklar diliyorum... νє ιуι seyirler diliyorum...вenden uzak sevdiklerine yakın olsunlar..benım kalbıme qirmesi kolay çıkmasıda kolay αмα bir kere çıktınmı kalbimden qeri qelinmesi İMKANSIZ..!! :KK53:

Son düzenleme:
hep masum kalsaydın benim için, Uzaktan ve duvarlara dayanarak izleseydim seni, Keşke tanışmamıza hiç fırsat olmasaydı, Ve seni hayatıma şeker misali karıştırmasaydım...

Rüyaları gerçekleştirmenin en kestirme yolu,uyanmaktır.

Bir şekilde doğar, fakat bin bir şekilde ölürüz

HİÇ kimse senden iyi değildir;
ama sen ortaya bir şey koyamazsan sen de hiç kimseden iyi değilsin. (Donald Laird)

KADIN OLMAK;Boyayla makyajla güzelleşmek değil, İç güzelliğini ortaya
koyabilmektir,her erkekte bir parça bırakmak değil, bir erkekte bütün
olabilmektir.
ERKEK OLMAK;Hayatına birçok kadının girmesi değil,kaç
kadını gerçekten sevdiğin ve onlara ne kadar dürüst olabildiğindir,Geniş
omuzlara sahip olmaktan önce, kaç kadına o omuzlara yaslanacak kadar
güven verdiğindir...

Aslında insanlar seni hayal kırıklığına uğratmıyor. Sadece sen, yanlış insanlar üzerinde hayal kuruyorsun.
Montaigne

X