Günün Sözü ?

ßakıyorumda HerkeSde ßi Hava ßi ÇaLım. Şunu ßiLin 'Herkes ARTİST olabilir.. Ama YÖNETMEN benim, istediğime ROL verir, istediğimede YOL veririm !!

Hep geçer diyorlar ya Olric... Sence geçer mi?
-Geçer elbet efendim; bazısı teğet geçer, bazısı deler geçer, bazısı deşer geçer, bazısı parçalar geçer. Ama mutlaka geçer..."

Bir gün herkes kendi yaptıklarının bedelini ödeyecek...Ödemeyi yaptıysanız lütfen bu mesajı dikkate almayınız....................

İnsan inandığı şeyler uğruna muhteşem hatalar yapabilir, diyorlar. Sanki inanmaktan daha muhteşem bir hata yapılabilirmiş gibi.

Son düzenleme:
"-Oof dedi.
-Ne oldu? dedim .
-Hiiç dedi.
-Herseyi bırak gel benimle dedim.
-Olurmu ? dedi.
-Topu topu bi tabak fazla koyarız soframıza dedim.
-Olmaz dedi.
-Neden? dedim.
-Aynı tabaktan yeriz dedi.
Bir daha Sevdim.."

KÜÇÜK İSKENDER

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.

MALCOLM X

her kadın ; yakışıklı , anlayışlı , espirili , dürüst bir eş ister ama malesef yasalar tek bir erkekle evlenmelerine izin veriyor.

evli kadınlar neden bekar kadınlardan daha kiloludur ?
-bekar kadın eve gelir dolaba bakar , boş olduğunu görür ve yatağa gider.
evli kadın eve gelir yatağa gider içinde yatanı görür ve dolaba gider

Evlenmek istiyorum, çünkü erkeğin her gece benimle birlikte uyumaya kanunen mecbur olması fikri hoşuma gidiyor.

hiç evlenmedim çünkü buna ihtiyac duymadım. evimde bir kocanın yerini tutacak 3 hayvanım var. sabahları hırlayan bir köpeğim , öğleden sonra küfreden bir papağanım ve akşamları eve geç gelen kedim.. buna cok güldüm

Ah Olric ah...
-Ne oldu efendimiz?
-Sende olmasan ne yapacaktım ben Olric...
-Ben zaten yokum efendimiz
-Sus Olric sus bak sonra herkes beni deli sanır...
...-Siz zaten delisiniz efendimiz
-Tamam da Olric benim suçum mu deli olmak...
-Tabiki değil efendimiz
-Peki suç kimin Olric?
-Onun efendimiz
-Ama o bana beni sev demedi ki Olric
-Ama kendini size sevdirdi efendimiz.
-Sende haklısın Olric, sende haklısın......

Eğer Allah seni bana yazmışsa, benden kaçışın yok !
Lakin kader seni benden almışsa, ağlamaya lüzum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…