Günün Sözü ?

Seni bulmaktan önce aramak isterim. Seni sevmekten önce anlamak isterim. Seni bir yaşam bitirmek değil de, Sana hep hep yeniden başlamak isterim.

Her aynaya baktığında beni hatırla gözlerin yıldızlara takılırsa gözlerimdir sakın unutma.. unutma eğer bir gün avucuna bir yaprak düşerse ellerimdir sakın bırakma..

Eğer birgün kader seni benim kollarımdan alıp birbaşkasının kollarına atarsa seni dans ettirecek müzik benim ölüm marşım olacaktır…

Kimi rüyalar görülmeye değer kimi ise yaşanmaya sen benim gördüğüm ve bitmesin diye yaşattığım en tatlı gerçek rüyamsın…

Gözlerim gözlerini görmesede ellerim ellerini tutmasada yokluğun hergece kalbimden vursada sana aşığım ya oda yeter bana…

Rüzgarın keman çaldığı, yağmurun camına vurduğu ve sen yatağına uzanıp keşke dediğin herşey seninle olsun BİRTANEM sen benim BİRTANEM gönlümde efsanemsin…

‎"Bir Babanın, Kızının Sevgili Olaylαrına Kızmasının Tek Sebebi; Erkeklerin Kimyasını Biliyor Olmasıdır..."

Can Dündar..

Elinde ne varsa hayata dair, ötesi hiçbirşey ya da vesair.. Hani demiş ya şair "Mutluluğu sende bulan senindir, ötesi misafir..!

Bir kαlp vαr tαm iki pαrçα yαrısı pαrçα pαrçα, yαrısı nerde sormα kimbilir hαngi koldα..!

- Çocukken kolumuzu ısırarak yapardık saatleri.. Sanki o kadarcıkken bile zamanın canımızı yakacağını anlarmış gibi.

Son düzenleme:
öyLe böyLe eLbeт Unuturum , Bαnα SöyLєdiğin SözLeri Sαnα yuttururum..! Bαktım yerLerdesin , bi Tekmede BEN vururm ,D

Birisini unutmak zorundaysanız, bunu sindire sindire yapın. "Çünkü aklın zamansız öldürdükleri, yürekte amansız dirilir".

Birisini unutmak zorundaysanız, bunu sindire sindire yapın. "Çünkü aklın zamansız öldürdükleri, yürekte amansız dirilir".

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…