Günün Sözü ?

Yanımda kimse olmadığından değil yalnızlığım, yalnız olduğumu söyleyebileceğim kimse olmadığımdan yalnızım ben.

Biri Sana Yüzük Hediye Etti, Teşekkür Ettin. Allah Sana Yüzüğü Takacak Parmakları Verdi ! Ona Teşekkür Edip, Şükrettin mi?

Tek çaresi aşktır bir yalnız yaşama sırasında nefes almanın,aşk da zaten iki yalnızın ortak bir yalnızlıkta buluşmasıdır, dedi...Aşık olun! Gösterin birbirinize yalnızlıklarınızı
nasılsa ayrılık insanın tek kişilik yalnızlığını özlemesi...Sade ölüm değil, ayrılık da yaşamın emri..

Tek çaresi aşktır bir yalnız yaşama sırasında nefes almanın,aşk da zaten iki yalnızın ortak bir yalnızlıkta buluşmasıdır, dedi...Aşık olun! Gösterin birbirinize yalnızlıklarınızı
nasılsa ayrılık insanın tek kişilik yalnızlığını özlemesi...Sade ölüm değil, ayrılık da yaşamın emri..

Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı, kimileri hep odun kaldı.

Çok biLmi$Liğime denk geLdin sevgiLi..
Yoksα çok bi $ey sαnıp severmiydim sen gibi bir 'hiÇ'i ..

Gel bekliyorum, kalbimi kır yine, canımı yak, daha da acıt hatta.
Seni başkasıyla düşünmekten daha fazla acıtmaz sonuçta.

Fotoğraf çekilerken, nedense kendimizi gülümsemek zorunda hissediyoruz. Yani aslında ona bile mutluluk oyunu oynuyoruz..

Sαklαmα yeteneği yüksek olαn, güçlü biriyim.
Hαttα gözlerimden yαşlαr düştüğünde bile şu iki kelimeyi söylerim:
Ben iyiyim.

Bazı insanlar alçak gönüllüdür.. Bazıları ise alçak olmaya gönüllüdür .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…