• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Günahlar işliyorum bile bile
Allah beni taş etsin diye.
Çarpmasın kalbim artık ne olur
Sızlıyor, sızlıyor bildiğin gibi değil...

"Hayati seviyormusun?
Öyleyse, zamani carcur etme,
cünkü o hayatin yapildigi kumastir."

BENJAMIN FRANKLIN

"Kendine saygi duyan baskalari karsisinda emniyettedir,
hic kimsenin delemeyecegi bir zirh kusanmistir."

HENRY WADSWORTH LONGFELLOW

Eğer bitmiş bir şey sana acı veriyorsa, duyduğun acı o şeyin kendisinden değil; verdiğin değerin ona değmemesindendir.
[W. Golding] ..

Bakmayın siz benim kuru bir yaprak gibi sallandığıma...Köküm sağlamdır sarsılsamda kopmam dalımdan...Öyle kolay değil rüzgarın
Önüne kapılıp gitmem...Son ana kadar vazgeçmem yaşamaktan...Ne fırtınalar koptu benim hayat dallarımda..Hiç birinde vazgeçmedim umutlarımdan..İçimde..kıyametler kopsada...Ben baharıyım yarınlarımın, Çiçek açarım her kışın ardından.

Ben SENI Bir günlük yaşamadim ki,Kapatıp gözlerimi silip atayim..Ben sevdayı bir kelimeye sıgdıramadım ki Susup Herşeyi unutayım... .....Ben sevdayı gözyaşında Aramadım ki...Agladım aktı gitti diyeyim..Ben sevdayı ........ce yaşamadım ki Her an Başkasıyla olayım..Ben sevdayı "Yüregimde" Yaşadım;Söyle nasıl söküp atayım...

"Hiç kimseye güvenmiyorum" diye bir şey yoktur! "Zamanında O'na güvendiğim için, artık kimseye güvenmiyorum" vardır.

Aziz Nesin

- “Ne kötüdür insanın aklıyla yüreği arasında çaresiz kalması. Ne kötüdür an kadar yakın, bir asır kadar uzak olması. Ve bilir misin? Ne acıdır insanın bildiğini anlatamaması... "ben" deyip susması, "sen" deyip ağlamaklı kalması...

- Nєdєn DurgunSun SoruSuna Cєvap Aramaktan ,vє Bunu SormasınLar Diyє güLümsєmєktєn yoruLdum gєrçєktєn..!

- Yαşαmαk pαhαlı diyorlαr...Yαşαdığımız buncα ucuz şey αrαsında...İnsαn kαlbi kırmak: bedαvα ! İhαnet:bedαvα ! Yαlαn: bedαvα !

Korkmα, ьєdduα єtmiγorum, Tutαr ßiLiγorsuπ! ьєπdє ьiLiγorum, O γüzdєπ dudαkLαrımdαπ αҺ döküLümєz πєdє OLsα ßi ZαmαπLαr Sєvmiştim Sєπi, γürєgimє oLαπ Sαγgımdαn; MüҺürLєπdi Sєsim! Һαkkıπdα Tєk kötü CümLєm γok. Һırsım,İπtikαmım,Öfkєm,Kiπim, Һiçьiri γok απcαk DαҺα αcı oLαπ, αrtık......Sєvgim dє γOk!

Back