• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Bişeyler yazarken 'Gözyaşı' dedi babam. 'Gözyaşı ayrı mı yazılır' dedim. Babam, 'hiç göz yaştan ayrılır mı' dedi. Sustum

Ve ne kadar çok seversen, o kadar sevilmeye layık olursun..
Ve ne kadar çok seversen, o kadar sevilmeye layık olursun. Ne kadar az seversen ...ve başkalarının seni sevmesini talep edersen, o kadar az sevilirsin; giderek o kadar fazla kapanır, egonun içinde sıkışıp kalırsın ve alıngan olursun ki ... biri sana, sevmek için yaklaşsa bile korkarsın. Çünkü her sevgide, reddedilme ve geri çekilme olasılığı vardır.Kimse seni sevmiyor. Bu, senin içinde yerleşik bir düşünceye dönüşmüş durumda. Bu insan, fikrini değiştirmek için nasıl davranıyor? Seni sevmeye mi çalışıyor? Mutlaka sahte olmalı. Seni kandırmaya mı çalışıyor? Kurnaz bir dalavereci olmalı; kendini korumalısın. Sen kimsenin seni sevmesine izin vermiyorsun; ve sen de başkalarını sevmiyorsun. O zaman korku ortaya çıkıyor, o zaman bu dünyada yalnız, tek başına kalıyorsun; kopuyorsun.
OSHO

- Birini bulmuşsun,Gayet güzelmiş. kıskandım diyememde sövmek geldi içimden. Saçların uzamış,Fotoğraflarına baktım. Ufak bir tebessüm vardı yine, gözlerimden aktın. Sanırım yeni sevgilin gösterişe meraklı,Parmağındaki pahalı yüzük gözlerimi yaşarttı. Ne kadar sefildim,Varım yoğum sendin. Onunla farkım şu,Ben pahalı yüzük istemem. Ancak benimkinin yanında onun sol tarafı boşluk..

Haketmeyen sevgilinin uğruna, Göze aldığın Kahır ve çektiğin Sabır; sonunda ellerinden, varolan sevginide alır.. Gençliğinide..!

Küsmüyorum Hayata sandığınız Gibi değil.. Biraz canım sıkkın hepsi bu,Topacı elinden alınmış çocuk gibiyim.. Özlüyorum sadece kaybettiğim oyunu. Umutluyum ama.. İsterseniz Bakın Gözlerime ışıl ışıl.! Hep Güzel şeyler düşünüyorum.. Aydınlık yakın.. Biri tutuyor elimden diyor ki: '' Sabret!

Ya ßaKı$LaRının anLamını ßiLmiyoRSun, yaDa a$ıK qißi ßaKmayı iYi ßeCeRiyoSun, Ya ßen qöRmeK iSTeDiqimi qöRüyoRum SenDe, yaDa Sen qöSteRmeK iSTemeDiqini ÇoK iYi SaKLıyoSun, Ya ßenim KaLßim Senin KaR$ınDa KenDini eLe weRiyoR, Ya Sen awuÇLaRıma ßıRaKTıqın ümiTLeRDen HaßeRSiZSin, Ya Sen ÇoK iYi ßiR oyunCuSun, yaDa ßen KöR ßir SeyiRCiyim ...

Bir kadını ağlatırken çok dikkat edin!

Çünkü Allah gözyaşlarını görür ve sayar.

Ka...dın,erkeğin kaburgasından yaratıldı.

Ayaklarından yaratılmadı,ezilir diye.

Başındanda yaratılmadı,üstün olmasın diye.

*Ama göğüsünden yaratıldı.Eşit olsun diye.
*Kolun biraz altında yaratıldı,Korunsun diye.
*Kalp hizasında yaratıldı,Sevilsin diye

Anladım ki İnsanlar; Susanı KORKAK, görmezden geleni APTAL, Affetmeyi bileni çantada KEKLİK sanıyorlar..!! Oysa ki;Biz istediğimiz kadar HAYATIMIZDALAR..!! Göz yumduğumuz kadar DÜRÜSTLER, ve sustuğumuz kadar İNSANLAR

Mevlanaya sormuşlar "sevgili" nasıl olmalı diye...Sevilecek biri olmadığı zamanlarda bile seni sevmeli...Sarılacak biri olmadığı zamanlarda bile sana sarılmalı...DAYANILMAZ OLDUĞUN ZAMANLARDA BİLE SANA DAYANMALI...!(

Back