• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Cevap veriyorum "Zamanla herşey geçer" diyen akıllılara; "Geçen tek şey zamandır" anlayan, anlatsın anlamayanlara.

- Cemal Süreya

Yaradandan başkasına eğilmeyen bir başın varsa ne mutlu sana...Yok ondan gayrısına eğiliyorsa yazıklar olsun insanlığına... .

İnsanda en büyük hata: Karşıdaki insana gereğinden fazla değer vermek değil, Kendine hak ettiğinden daha az değer vermektir.
Che . Guevara

Ne iş yαpαrsın dedi: "Hαmαlım ben dedim". Nαsıl yαni dedi. "Elimden tutmαsını bilenin yüreğini tαşırım dedim.

Bazı insanlar vardır ki onlara alçak bile diyemem çünkü alçakta bi seviyedir, onlar çukurdalardır..

Çaresizlik değil benim senden gidemeyişim..! başka birşey... daha yüce... daha akılalmaz... daha sınırsız... uçsuz bucaksız, dursuz duraksız... çok güvendim galiba... Çok inandım... Hep yanımda kalırsın sandım. Bir gittin...BİN ÖMÜR BİTİRDİN BE SEVGİLİ....!!

Babama "niye benim önümdeki ekmeği alıp yiyosun ya"dediğim an; "sen benim ekmeğimi yıllardır yiyorsun ya"dedi. Laf içime oturdu.

Mecnun değilim dost; lakin çağırırsan çöllere gelirim. Sana yalan halde gelmem, toplarım özümü yalın halde gelirim. Kapıyı çaldığında "kim o? "dersen; ben olmam, kapında sen olur gelirim. Sen gel de yeter ki, yola yük olmam, yol olur gelirim.MEVLANA

Çocukken burnumuzdan akanı kolumuza silecek kadar cesurduk. Şimdi gözümüzden akanı saklamak için binbir maske takıyoruz..

Yıldızları süpürürsün, farkında olmadan, Güneş kucağındadır, bilemezsin.
Bir çocuk gözlerine bakar, arkan dönüktür, Ciğerinde kuruludur orkestra, duymazsın. Koca bir sevdadır yaşamakta olduğun, anlamazsın.
Uçar gider, koşsan da tutamazsın…
Shakespeare

"Kusur bulmak için bakma birine, bulmak için bakarsan bulursun.
Kusuru örtmeyi marifet edin kendine. İşte o zaman kusursuz olursun."

Öğrendim ki, kimseyi sizi sevmeye zorlayamazsınız. Kendinizi sevilecek insan yapabilirsiniz, gerisini karşı tarafa bırakırsınız...
(Ataol BEHRAMOĞLU)

Aşk Nedir biliyormusun ;
Peygamber efendimizin savaşta dişi kırıldığı zaman, Veysel karaninin bu duruma üzülerek aynı acıyı bende yaşamalıyım deyip hangisi kırıldı acaba? bumu, bu mu, diyerek bütün dişlerini kırması.
İşte AşK budur.

İlâhî merhamet sarayı, Ya Hannân! Sensin râna, Sensin mana, Sensin Rahmân, Sensin canan… (Sagopa Kajmer)

Back