Günün Sözü ?

- Bi hayli kırgınım.. Kime olduğunu, neden olduğunu bilmeden.. Belki hayata, belki kendime, belkide dilimden düşmeyen keşke'lere

Yara en çok avucunun içindeyse sana aittir! Sıkarsın avucunu, canın yanar ama senden başka kimse bilmez neden acıdığını.

yeni bir aşka başlıyorum sanmıştım...
gsliba çok yanılmışım...
bu aşkın sonunda ayrılık olacak ve yaşadıklarım geride kalacak
geriye güzel ve acı hatıralar kalsa bile,
onları hatırlamak ayrılık kadar acı olmayacak....

Üstüme Gelsene Hayat...!Ne canımı yakacak kudrete sahipsin...!Ne kanımı akıtacak bıçağa...!Yazılanı kaderim der yaşar,Alnım açık,başım Dik giderim...!Ben Yaradandan Ötürü,SeniBile Severim...! Elinden geleni ardına koyma HAYAT...!Ben yine de sana Gülümserim ..

Hayalim; Bi çocuğa ne kadar seviyorsun dediğinde, açıp elini iki yana işte bu kadar, derken ki o 'masum' sevgiyi bulmaktı !

Bir bakış, EĞER GÖNÜLE HİTAP ETMİYORSA görmek kimin umrunda... SEVİYORUM Dediğin yanında yoksa .. sevmişsin ne fayda..!

- Herkes bıraksın "senin için ölürüm" laflarını. Önce kendiniz için yaşamayı öğrenin, sonra başkası için ölürsünüz .

Sevgiliyken 'aşkım' ayrılırken 'kaşar'.. Eğer buysa zihniyetin,kusura bakma ama köpeğin şerefi senin şerefini aşar...
[/B]

Son düzenleme:
''İlk izlenim çok önemlidir. İlk iki dakika kocaman bir yüreği var sanırsın. Sonra bir ömür o yürekte, ilk iki dakikayı ararsın."

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…