- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.647
- 158
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Kres için daha küçük olduğunu düşünüyorum.Seneye göndereceğim inşallah.Babamiz da yanımızda yoktu 1 buçuk yıldır tek bakıyordum ve de çalışıyorum bundan da bunalmış olabilirim.Kreş ?
Valla canım benim çocuğum tek Allah başımdan eksik etmesin, yokluğunu göstermesin. Sen öyle bir anne olursun ki bir çocuğa üç çocuk bakar gibi, kimi arkadaşım var üç çocuğa tek çocuk bakarmis gibi bakıyorlar, rahatlar. Rahat değilim mesela ben.Merhabalar
Konu başlığımdan da anlayacağınız gibi YILMIŞ bir anneyim.
Bebeğim henüz 6 aylık ama 6 aydır sağ olsun yaşamadığımız tecrübe bırakmadı.
şu sıra ek gıda falan derken , kendimi hep aynı döngüde buluyorum. Ne bekliyorsun derseniz, elbette böyle olacağını biliyordum ama bilmekle yaşamak çok farklı.
Uyumaz. Evet evet uyuyamaz. Korkar uyumaktan. Ya uyurda annesi bi kahve içerse ? Ya uyurda annesi bir arkadaşıyla telefonda konuşursa? Ya uyurda annesi ile babası sohbet ederse ? Olur mu? Asla olmaz ! Her şeyin içinde olacak. Daha 6 aylıksın be kızım …
Şimdilerde yürüme hevesi çıktı. Abartmıyorum tüm gün kol altlarından tutarak yürütmemi istiyor. Ya kucakta olacak ya da o şekilde olacağız. Kamburum çıktı resmen
Eskiden anneler alır koyarmış bizi kenara. Uyurmuşuz. Şimdiki bebeler çok zor
Sağlığı yerinde olsun ama nolur benim de akıl sağlığım yerinde dursun.
Annelerr ne zaman rahatlık var bize ?
Bana doğurma tutabildiğin kadar tut diyorlardı40 hafta bekledim. Sürekli doğmasını istedim. Çünküsüü ben harika bir anne olacaktım . Onlar gibi sürekli şikayet halinde olmayacaktım. Sonuç; 6 ayda 6 konu açtım hdnejdhs
Ilk 4 ay cicim ayi
Gercek yuzunu. 4,5dan sonra gosteriyo
Hazirlikli ol
İşte o yüzden her zaman diyorum büyüdükçe kolaylaşıyor. Çünkü önceki bebeler gibi kenara birakinca uyumuyorlar, sürekli kucak isteyip sürekli ağlıyorlar. Yemekler ocakta yanıyor belki de bakmaya firsat vermiyorlar.Merhabalar
Konu başlığımdan da anlayacağınız gibi YILMIŞ bir anneyim.
Bebeğim henüz 6 aylık ama 6 aydır sağ olsun yaşamadığımız tecrübe bırakmadı.
şu sıra ek gıda falan derken , kendimi hep aynı döngüde buluyorum. Ne bekliyorsun derseniz, elbette böyle olacağını biliyordum ama bilmekle yaşamak çok farklı.
Uyumaz. Evet evet uyuyamaz. Korkar uyumaktan. Ya uyurda annesi bi kahve içerse ? Ya uyurda annesi bir arkadaşıyla telefonda konuşursa? Ya uyurda annesi ile babası sohbet ederse ? Olur mu? Asla olmaz ! Her şeyin içinde olacak. Daha 6 aylıksın be kızım …
Şimdilerde yürüme hevesi çıktı. Abartmıyorum tüm gün kol altlarından tutarak yürütmemi istiyor. Ya kucakta olacak ya da o şekilde olacağız. Kamburum çıktı resmen
Eskiden anneler alır koyarmış bizi kenara. Uyurmuşuz. Şimdiki bebeler çok zor
Sağlığı yerinde olsun ama nolur benim de akıl sağlığım yerinde dursun.
Annelerr ne zaman rahatlık var bize ?
Kasanın altına koymuşlar yalnız, bisikleti de tam o hizadaydi elinin tersiyle bi itti bütün kutular yerde.O reyona girmeyeli yıllar oldubiz bunu yaptığımız gece bitirdik o işi hahsbhasb
İyi tarafından bakın. Tek elle yemek yapmayı, tek elle bulaşık makinesini yerleştirmeyi ve tek elle yaşamayı öğreniyorsunuzSağ olun15 aylık ve kucakta haaaaaağ ! Kollarınız hala var değil mi ? Ben sanırım dayanamam.
Aynı ben6.aydan itibaren durmadan kesintisiz diş çıkarma dönemi yaşayan biri olarak anlıyorum
Yaaa onun gulusune gurban olurum benhiç birinizde demiyorki onun gülüşü yeter anne deyişi yeter ne diyelim başa gelen çekilir bu başlığı tam öldü derken tekrar diriltebilirim
Bizimki 2 aydir öyle resmen ayakta gidiyoruz bebek arabasinda ayaga kalkiyor ve herseyi istiyor.benimki 16 aylık ve fazlası var eksiği yok.
Fazlası şu :eskiden bebek arabasında uslu uslu oturup bakınırdı en azından dışarıda bakmak kolaydı. Şimdi oturduğu yerden gördüğü oyuncak, renkli cisim vs herşeyi istiyor yaptıramayınca da ağlama krizine giriyor maalesef...
Gözün aydın güle güle büyütAbooo
Bitmişim ben
3 kişi bi bebeğe bakıyoruz
Utanmasam mahalleden adam toplıcam
Aman allahim bu da kimKore dizisi izleyen kadından emzikçi anneye dönüşmek :/ hayat işte bu kadar acımasız. Aman öyle demeyin gayet içen içiyormuşben kızımı bir yere bağlayıp ancak öyle içebilirim sanırım. Onda da kızım kendini ağlayarak boğar
Kakasının peşini ek gıdadan sonra bırakıyorsunSize kocaman sariliyorumzira ben de farkli bir durumda değilim şuan. Biz de 4. Ayimizi doldurduk. Elime kahvemi biskuvimi alıp netflix de zaman oldurdugum günler, şimdi neredesiniz
Öncelikle çocuk büyütmek maddi manevi fiziksel ruhsal her türlü çok çok zor. Varlıklarına şükürler olsun elbette, isteyerek yaptık sonuçta. Ailemizin neşesi evimizin bereketi onlar. Ama annelik zor zanaat. Fedakarlık, uykusuzluk, yorgunluk hepsini geçtim, sürekli bir endişe ve kaygı hali oluyor insanı tüketen. Ben aynaya bakıyorum, resmen o cıvıl cıvıl hallerim gitmiş, yaşlanmışim. Çocuğun ozbakimini yapmaktan emdi emmedi derdinden uyutmaktan kakasinin rengine kafayı takmaktan anneliğin tadıni çıkaramadım.
Ne zaman baslayacak o güzel günler? Ben de bekliyorum hasretle..
Bak nasılda yumuşadın hemen çünkü analıkYaaa onun gulusune gurban olurum ben
Yurumesi gulmesi yemesi oy oy melek melek
Orasi baska canim karistirma oralari duygu somurgusu yapmayalim lutfen
Oww killing miiiiii9 aydan 12 aya kadar wcye bile dediginiz gibi gittim odadan cikamadim ayyy hatirlamak bile istemiyorum
Bizimki de yürütecle tuvaletteyken yanimda klozete oturduğum anda tişşşşş diyorPedi çekmecemden almış zorla getirdi şortumun içine atmaya çalışıyor baktı izin vermedim kendi poposuna koymaya çalışıyorAnnem kamerada görünce dedi ki kaldır şunu unutur belki kadınlardan nefret edecek çocuk ilerde
Wcye giderken kucagimda oturuyoduOww killing miiiiii12 ayın içindeyiz aynı durumdayimm.. yemeğini bile yaptırmıyor delirecegim.. hatta kucağımda bile oturamiyoruz ayakta dolaşalım istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?