- 1 Kasım 2012
- 11.329
- 25.907
- 798
- 35
- Konu Sahibi bubendegilim
Ilk 4 ay cicim ayiŞöööyle bi okudumda içime sular serpildi keşke hiç girmeseydim konuya dedim vallahi minnoş hayallerim söndü
Gercek yuzunu. 4,5dan sonra gosteriyo
Hazirlikli ol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk 4 ay cicim ayiŞöööyle bi okudumda içime sular serpildi keşke hiç girmeseydim konuya dedim vallahi minnoş hayallerim söndü
Sağ olun 15 aylık ve kucakta haaaaaağ ! Kollarınız hala var değil mi ? Ben sanırım dayanamam.Gerçekten öyle. Biz mi çok üstlerine düşüyoruz da böyle zor oluyolar acaba diyorum bazen. Benimki de 15 aylık ve doğduğundan beri her sorunu en üst seviyede yaşadık. Kolik sancıları, atakları, erken diş çıkarmaya başlaması, ek gıda problemleri... Ah Bi yürüse de kucaktan inse diyodum, yürüdüğü halde inmiyor ah şunu yapsa da rahatlasam dediğim ne varsa daha kötü oluyor uykuya hiç girmiyorum bile
Sanirim ben biraz daha sansliyim bu konuda4 aylık bebegim var. Her gün ayrı bir tempo. Ömrümde bubkadsr yorulduğumu uykusuz kaldığımi hatırlamıyorum. Yorgunluktan kemiklerim ağrıyor annelik hem güzel hem yorucu. Tahmini 4 5 yaş civarı rahat oluyorsun bence. Yegenimden gözlemlediğim bu. Sabir. Bir gün buyuyecekelr ve biz bu günleri özleyeceğiz belki de..10 15 20li yaslara gelecekler. Bize ihtiyaçları kalmayacak. O günleri görürüz inşallah
Benim kızım bebek şeylerini asla yemiyor. Valla geçen kahve içmiştim ( buz gibiydi onu sa ekliyim) göğsüme dökülmüş ( artık ıslaklığa o kadar alıştım ki ) bebeğim onu emdi o kadar mutluydu ki anlatamam. Umarım sağlam kalmışsınızdır hayır ben sağlam kalacağımı sanmıyorum ve yaşadıklarınızın 6 aylık kısmını bire bir yaşıyorum.Alışıyorsun bu çarka zamanla.İlk bebeğimde zorlandigim kadar ikincide zorlanmiyorum.yarim gün çalışıyorum .Evin yemegi çocukların yemeği..
birde büyük kızım herşeyi seçiyor.
ilk 2 yaşına kadar herşeyi yedi.iki yaşından sonra seçmeler başladı.valla ne yalan söylüyor 2 yaşına kadar aslında rahatsin.bazi şeyler kolay oluyor.ama yemek yedirmek,kıyafet giydirmek falan olay haline geliyor.
neler yaşadık ilk kızımda anlatsam hala nasıl sağlam psikolojidesin dersin.yani insan dayanıyor.
Ama moralini düzeltecek bişey söyleyebilirim.4 yaşta normale dönüyorlar.şuab herşey daha keyifli şükür
Ayy bu yoruma ++++Bence en önemli sebep şu ki devir değişti. Dışarda çalışan eve gelir, yemekti temizlikti çocuklardı işler yapılır, gece olunca uyku ve gün biterdi... haftasonu piknikler, altın günleri toplu eğlencelerle kafa dağıtmaca olurdu. Annem haftaiçi okulda çalıştığı meslektaşlarıyla haftasonu gün yapardı, biz çocuklar mutlaka gider evlerin altını üstüne getirirdik. Şimdi işyerlerinde herkes birbirine düşman. kafa dağıtmak deyince yoga, spor, kitaplar geliyor aklımıza. Herkes gereksizce bireysel takılıyor artık. Kedileri insanlardan çok seviyor ahali. Halbuki sosyalleşmek bize, çocuklarımıza, sabır tahammül seviyemiZe, işyeri stresine iyi gelir.
6 aylık , yürüteç aldım . Sonuç ? Bütün gidilmeyecek yerleri keşfetti. Elini prize sokmak istediBen anne olmadan önce bazen okurdum konulari.Derdim ki nasıl davraniyorlar ya el kadar bebege kızılır mi.Ben cocugumu el bebek gül bebek buyutecegim derdim.Valla hicte oyle olmuyormus.Pratikle teori cok farklı.Yavrum bir yaşında her gun beni kızdıracak biseyler buluyor.Devamlı kızıyorum.Ama abi hic mi durmaz ya,kendimi nerelere atsam diyorum bazen.Zamane bebekleri hakkaten cok zor ya..
Bana doğurma tutabildiğin kadar tut diyorlardı 40 hafta bekledim. Sürekli doğmasını istedim. Çünküsüü ben harika bir anne olacaktım . Onlar gibi sürekli şikayet halinde olmayacaktım. Sonuç; 6 ayda 6 konu açtım hdnejdhsŞöööyle bi okudumda içime sular serpildi keşke hiç girmeseydim konuya dedim vallahi minnoş hayallerim söndü
Herkes evde tek başına bebek bakıp en iyisinin bu olduğunu düşünüyor.Ayy bu yoruma ++++
Herkes öyle hasetleniyor ki kimse kimseyle görüşmüyor.
4 ay cicim mi biz ilk günden başlamıştık oysa ki. Evladınız insaflıymış. Hani o ilk karşılaşma varya orada bana bi bakış attı. Şimdi ağzına… diye hazırlıklı ol dedi. İnanın o an korktum ve çocuk yalan söylememiş hdbdjdhIlk 4 ay cicim ayi
Gercek yuzunu. 4,5dan sonra gosteriyo
Hazirlikli ol
Nazarrrr loadinggggg…Sanirim ben biraz daha sansliyim bu konuda
2,5 yasinda anasinifina basliyor yasadigim ulkede
Bazen diyorumki
Okula birakip arkami donucem en son ben gelip alacam seni
Valla ben düşünmüyorum ama annem öyle düşünüyor. Kadının kafası kaldırmıyor artık hdndjdHerkes evde tek başına bebek bakıp en iyisinin bu olduğunu düşünüyor.
6.aydan itibaren durmadan kesintisiz diş çıkarma dönemi yaşayan biri olarak anlıyorumBana diş diyince bi gülme geliyor … (sıyırdı)
Benim kaşlarım en son birleşmişti acaba son durum nedirYorumlardan da anlaşıldığı üzere rahat zaman gelmiyor.
Anaya rahat yok.
Bir arkadas 5 yaşından sonra daha rahatlıyorsun demisti ama o zaman da okul sorunları, telaşları olacak
Mübarek her yaşın da bir sendromu var zaten..
Benim kiz 14 aylik..
Bir süre sonra alışıyorsunuz.
Soğumuş çay ile yarim yamalak karin doyurmaya, sürekli bir koşturmaca içinde yaşamaya, her şeyi ama her şeyi onun durumuna göre düşünüp ayarlamaya..
Belki 1 sene oldu oturup film gecesi yapmayalı..
Kaş bıyık almak bile gözümde büyüyor.
Hüsnü gibi geziyorum. Saat 10 bile değil cocuklarin ayakta oldugu su saatte benim uykum geldi bile..
Canlari sagolsun..
Yorgun olmasam sanal kahve ikram ederdim.Ah ah..
Bugun çok yorgunum.
Son soruya cevabım, yok..
Öyle bir zaman yok.
Ama yarın dinlenince daha farklı cevaplar verebilirim.
Bugün bitiğim :/
Ne güzel işte:)Benim bebekte sevmiyor valla.Bugün mercimek yemeği yaptım valla bayıla bayıla yedi.tatsiz tussuz çorbalara kafa çeviriyor.Benim kızım bebek şeylerini asla yemiyor. Valla geçen kahve içmiştim ( buz gibiydi onu sa ekliyim) göğsüme dökülmüş ( artık ıslaklığa o kadar alıştım ki ) bebeğim onu emdi o kadar mutluydu ki anlatamam. Umarım sağlam kalmışsınızdır hayır ben sağlam kalacağımı sanmıyorum ve yaşadıklarınızın 6 aylık kısmını bire bir yaşıyorum.
Güzel alt metin okurum. Asıl siz boş konuşmuşsunuz, konu sahibini iki güzel lafla rahatlatacağınıza felaket tellallığı yapıyorsunuz.Ay sacmasapan konuşmayın ya.mMesajın neresinde var benim yaşadıklarımı sizde yaşayın diye bisey.Yasadiklarimi yazdım ben.Hosunuza gitmediyse cevap vermeyin.Ne çok meraklısınız boş konuşmaya.
7 de kalktım, oğlumun beslenmesini hazırladım.Yorgun olmasam sanal kahve ikram ederdim.
Onu yapacak derman bilenem kalmadı. yarın inşallah.
Konu sahibini rahatlatacağım diye yalan mi söyleseydim sizin yaptığınız gibi olmayan şeyleri mi söyleseydim sayın alt metin.Güzel alt metin okurum. Asıl siz boş konuşmuşsunuz, konu sahibini iki güzel lafla rahatlatacağınıza felaket tellallığı yapıyorsunuz.