- 11 Mart 2013
- 33.254
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.236
- 798
- 32
- Konu Sahibi bubendegilim
Aman bende unutamıyorum ne yaşasam hep aklımda millet nasıl unutuyor anlamıyorumValla yeni doğan halleri dün gibi gözümde. Hiç unutamıyorum ben :d
![Grinning face with big eyes :smiley: 😃](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f603.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman bende unutamıyorum ne yaşasam hep aklımda millet nasıl unutuyor anlamıyorumValla yeni doğan halleri dün gibi gözümde. Hiç unutamıyorum ben :d
Size yemin ediyorum 20 aylık yaaaDogrumu yazdiniz 20 aylik demi
Ay sacmalama sandriyon kusme, ped nere kullanir 20 aylik, aylik 20, 20... Yok daha neler
Pedi çekmecemden almış zorla getirdi şortumun içine atmaya çalışıyor baktı izin vermedim kendi poposuna koymaya çalışıyorDogrumu yazdiniz 20 aylik demi
Ay sacmalama sandriyon kusme, ped nere kullanir 20 aylik, aylik 20, 20... Yok daha neler
Ben direk buhar olam gidem buralardanSize yemin ediyorum 20 aylık yaaa
Çocuğunuz yakında evin tüm gelir- gider dengesini de hesap ederBugün kütüphanesinde ne kadar kitap varsa 100 kere okuttu artık midem bulandı yaa boğazım şişti . Birde mesela birşey soruyor o an artık o kadar bıkmış oluyorum ki ismi aklıma gelmiyor düşünürken 100 kere hıh hıh sürekli böyle cvp ver diye bekliyor . Masa tepelerinde sandalyelerde .
Belki seninki böyle manyak bebe olmazBen direk buhar olam gidem buralardan
7 ayimiz kaldi 20 ye
Orduevine parka götürüyorum mesela arabada giderken orduevinden önünden geçeyim başka yöne gideyim asla kabul etmiyor ağlıyor arabada . Geçen gün önce markete gidecektim sonra parka orduevine girdirecektim önünden geçip market sokağına doğru arabayı çevirince çocuk delirdi . Neymiş parkı geçmişizÇocuğunuz yakında evin tüm gelir- gider dengesini de hesap edermaşallah ama zeki bir çocukmuş. Benim kızım saf biraz
![]()
Belki inanmayacaksınız ama kızım asansöre binince mutlu , parka gittiğimizi biliyor. Parkta tek aksiyonumuzda milletin çocuğunu izlemek. Zevk alıyor resmen. Sonra ben artık sıkılıyorum, eve çıkmak isteyince . Asansörde başlıyor ağlamayaOrduevine parka götürüyorum mesela arabada giderken orduevinden önünden geçeyim başka yöne gideyim asla kabul etmiyor ağlıyor arabada . Geçen gün önce markete gidecektim sonra parka orduevine girdirecektim önünden geçip market sokağına doğru arabayı çevirince çocuk delirdi . Neymiş parkı geçmişiz
Hahahaha şuan kahkaha attımBelki inanmayacaksınız ama kızım asansöre binince mutlu , parka gittiğimizi biliyor. Parkta tek aksiyonumuzda milletin çocuğunu izlemek. Zevk alıyor resmen. Sonra ben artık sıkılıyorum, eve çıkmak isteyince . Asansörde başlıyor ağlamayagören koşuyor falan sanacak. Öyle bir meraklı ki. Bu ilerde aşırı dedikoducu olacak
![]()
Eminim ondan geri kalmazBelki seninki böyle manyak bebe olmaz
En güzeli hamilelikmis bunu blir bunu soylerimmmŞöööyle bi okudumda içime sular serpildikeşke hiç girmeseydim konuya dedim vallahi minnoş hayallerim söndü
![]()
Yani bu kadar anne yanılıyor olamaz diye düşünüyorum çılgın gerçeklerle yüzleştim kendimi komandoluğa hazırlıyorum bu saatten sonraEn güzeli hamilelikmis bunu blir bunu soylerimmm![]()
Evet hatun 9 haftalık minicik bir kalbim var![]()
Allah razı olsun amin inşallah![]()