- 29 Ocak 2017
- 4.407
- 8.442
- 158
- Konu Sahibi inciitanesi
-
Hala uyuyorum canım kurallara sen? Peki nasılsınnaber? nasılsın?
2021 hedeflerimi tekrar gözden geçirdim.. 15 gün sonra 2021 değerlendirmesi ve 2022 hedefleri ile kaldığım yerden devam edicem, bakalım 1 senede neler olup bitmiş:)2021 hedeflerim:
1)Dini hayat:
-Namazları düzenli kılmak
-Kuran ve meal hatmi yapmak
-Oruç borçlarımı ödemek
2)Sağlıklı Yaşam
-Paketli gıdayı haftada 1den fazla yememek
-Akşam 8den sonra yemek yememek
-Yogaya başlamak
-55kg.a inmek
3)Bakım
-Lazere başlamak
-Cilt bakım rutini oluşturmak
4)Film-kitap
-Haftada 1 film izlemek
-Ayda 45 kitap okumak
5)Düzen
-Laptoplardaki dosyalar düzenlenecek
-Her akşam yatmadan mutfağı toplu bırak
-Yatak odasını toplu bırak
6)Beceriler
-Ayda min 1 kere farklı yemek denemek
-Araba sürmeyi geliştirmek, tek başına trafiğe çıkmak
-Satranç öğrenmek
-Kuran arapçası öğrenmek
-İngizlizce geliştir
merhaba nasılsın:) ben koptum bir süre yine geldim13 maddenin 8 uyguluyorum zor da olsa
0DAN İYİDİR ÖYLE DÜŞÜN, HATALARINDAN DERS AL, NEDEN BU KADAR AZINI UYGULAYABİLDİN? SENİ ENGELLEYEN ŞEYLER NELERDİ? ONLARI AZALTMAK ELİNDE MİYDİ? BU SENE AZALTMAK İÇİN NELERE DİKKAT ETMELİSİN?Yüzde 40 oranında uymusum
Kesinlikle canım. Yeni bir döngu lazim bana0DAN İYİDİR ÖYLE DÜŞÜN, HATALARINDAN DERS AL, NEDEN BU KADAR AZINI UYGULAYABİLDİN? SENİ ENGELLEYEN ŞEYLER NELERDİ? ONLARI AZALTMAK ELİNDE MİYDİ? BU SENE AZALTMAK İÇİN NELERE DİKKAT ETMELİSİN?
KONULARINI SORGULAMANI TAVSİYE EDERİM.
NEDENİNİ BULUP ONA YOĞUNLAŞMAK LAZIM
Başlık aktif olacak sanırım bundan sonra. Bildirimlerde bulunmayı isterim. Teşekkür ederim çağrınız için. :))mimesis uzun zamandır kullanmadığım böyle bir başlığım vardı buraya yazalım mı
Başlık ne kadar aktif olursa hayta o kadar verimli oluyor net.Başlık aktif olacak sanırım bundan sonra. Bildirimlerde bulunmayı isterim. Teşekkür ederim çağrınız için. :))
HoşgeldinBaşlık aktif olacak sanırım bundan sonra. Bildirimlerde bulunmayı isterim. Teşekkür ederim çağrınız için. :))
Hoşbuldum, teşekkür ederimHoşgeldin
Birilerinin daha olması motive ediyor insanı
Birazdan hedeflerimi yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?