Günlük Ped

bende hergun gunluk ped kullanmanin zararli oldugunu dusunenlerdenim ve bu yuzden kullanmiyorum arkadaslar

bende de çok kaşıntı ve tahriş yapıyordu kullanamıyorum o yüzden
akıntım çok ben de o yüzden kağıt havlu kullanıyorum
sık sık da değiştirebiliyorsun rahat oluyor

bende kullanıyorum akıntım çok oluyor ve sık sık değiştiriyorum her ortamda iç çamasırı değiştiremiyosunuz bence ped daha paratik

gercekten gunluk ped pratik fakat hava almamasi vb sebeplerden dolayi mantara zemin hazirliyor.Su anda hamileyim ve kullanmayi dusunmem bile ama hamile degilken ara ara kullanmak zorunda kaliyordum.Markasi ve pedin yapisi da cok onemli,parfumlu,nemlendiricili vs gibi ekstralari olan pedlerden kacinin.

bende kullanılmaması taraftarıyım bende kağıt havlu koyuyorum her tuvalette değiştiriyorum hiç günlük ped kullanmadım peçete yerine gazlı bez veya pamuğu yassı şekile getirip te koyabilirsiniz ama bence günlük ped kullanmayın

bende kullanılmaması taraftarıyım bende kağıt havlu koyuyorum her tuvalette değiştiriyorum hiç günlük ped kullanmadım peçete yerine gazlı bez veya pamuğu yassı şekile getirip te koyabilirsiniz ama bence günlük ped kullanmayın

aslında akıntı gayet sağlıklı bi durummuş olması yani mesala akıntısı çok olanın doğumu rahat olurmuş öle duymuştum tvde bi doktordan ama çok aşırı olması tabi hiç hoş değil bende pek olmaz kendimi üşüttüğüm zamanlarda mesala olurum ped kullanmıyorum sağlıklı olduğunu düşünmüyorum evdeyken tuvalet kağıdı kağıt havlu her wc girip çıktınızda değiştirebilirsiniz mesala dışarıda olduğumda ped kullanmayı tercih ediyorum nadirende olsa

ben de kullanıyorum hem de kokululardan.çok hoşuma gidiyo kendimi temiz hissediyorum,bugüne kadar da bi şikayetim olmadı ama burda okuduklarımdan sonra bırakmaya karar verdim.o bölge riske atmya gelmez sonuçta:KK17:

Kokulu olanlar kaşıntı yapıyor, özellikle de enfeksiyonu olanlarda
Ayrıca çok pamuklu olanlar ıslaklığı çekmediği için rahatlık yerine sıkıntı veriyor.
Buruş buruş , yaş yaş offf
Kokusuz , dayanıklı olanları tercih ediyorum
Bimin scarlett marka pedi gibi

günlük pedsiz bi hayat düşünemiyorum ben hatta markete gittiğimde 80 lik olanlarından alırım kendimi temiz ve iyi hissettiriyo

Günlük pedin zararli oldugunu düsünenler camasirlarimizi yikadigimiz deterjanlar hakkinda neler biliyorlar acaba...

günlük pedsiz bi hayat düşünemiyorum ben hatta markete gittiğimde 80 lik olanlarından alırım kendimi temiz ve iyi hissettiriyo

Hele kisin, iyy diken üstünde oluyorum resmen islak islak hic sevmiyorum... O zararli bu zararli, ölelim biz en iyisi. Yedigimiz seyler bile faydadan cok zarar verirken bir günlük pedi bu kadar kafama takmam...

güzelmiş.... günlük ped kullanmasam da belki denerimm çnkü çok kötü oluyodu kullandığımda:KK53:

bende kullanıyorum 1 yıldır ve bı zararını gormedım acıkcası molpet 100 lukler cok ınce mukemmle koteksnde kalınları oluyo onuda adetımın son gunlerı kullanıorum gunde 3 kere degıstırıyorum rahat temiz kokulu kullanıyorum hemde bı sıkıntım olmadı sımdıye dek

ben evdeyken hiç kullanmıyorum günlük ped vs. hergün iç çamaşırmı değiştiriyorum bazen günde iki kez ama dışarı çıktığımda mecburum yani kendimi rahat hissetmek açısından bazen günlük ped bazende kağıt havlu koyuyorum rahat oluyor yani molpedin pamuklu uzun günlük pedinden kullanıyorum hem uzun olduğu için çok rahat ediyorum o yüzden ama sakıncalı genede tabi özellikle mantar yapıyor çok sık kullanmamak lazım
bi yerde okumuştum çok yürüyünce akıntı daha çok geliyormuş sürtünmeden dalayı o yüzden dışarı çıkınca daha yoğun geliyor sizde farkediyosunuzdur zaten:KK31:

Kızlar ben yıllardır pamuk kullanıyorum namazda kılınca haliyle temiz olmak zorundasınız hiç bir proplemle karşılaşmadım 16 yıllık evliyim.

Namaz kılarken bende arasıra pamuk kullanıyorum ama günlük olarak pamuklu bez kullanıyorum. çok rahat oluyo hem çamaşırım kirlenmiyor hemde pamuğu tampon gibi kullanmaktan daha rahat. Bezim kirlendikçe diğer yüzünü çeviriyorum. Namaz kılacağımda eğer kirliyse çıkarıyorum. namazım bitince tekrar çamaşırımın arasına koyuyorum

Günlük pedin zararli oldugunu düsünenler camasirlarimizi yikadigimiz deterjanlar hakkinda neler biliyorlar acaba...

Deterjanlardaki en büyük tehlike içlerindeki fosfat ve klor. Ülkemizde tuvalet kağıtları dahil tüm kağıt ve pedler de klorla beyazlatılıyor. Sen deterjandaki zararlı maddeleri en hassas bölgene hem de hergün değdiriyorsun?

Ewt deterjanlar da çok tehlikeli (ben bu yüzden makinede bile kullanmıyorum) ama pedin; yumurtalara zarar vermesi, kistlere yada rahim kanserine yol açma ihtimali daha yüksek. bu hastalıklara ilişkin araştırmalara bakarsan bunu görürsün. Ve pek çok sentetik, katklı maddeli, nano teknoloji ürünün yan etkisini ilerki senelerde yaşarız. Çünkü vücudun çok kuvvetli bir savunma mekanizması ve bağışıklık sistemi vardır. Şu an sağlıklı olmamız, bu tehlikeleri göz ardı etmemize sebep olmamalı

Neden herkes günlük ped kullanmazsa sadece kilot kullanabileceğini düşünmüş anlayamıyorum. eskiden tuvalet kağıdı yerine bile pamuklu bezler kullanırdı ananelerimiz. Hergün kilot değiştirmek yerine arasına ped kadar bir bez koyun olsun bitsin.

Namaz kılarken bende arasıra pamuk kullanıyorum ama günlük olarak pamuklu bez kullanıyorum. çok rahat oluyo hem çamaşırım kirlenmiyor hemde pamuğu tampon gibi kullanmaktan daha rahat. Bezim kirlendikçe diğer yüzünü çeviriyorum. Namaz kılacağımda eğer kirliyse çıkarıyorum. namazım bitince tekrar çamaşırımın arasına koyuyorum

temizlik ve hijyen anlayışınız cidden garip
kirlenince tersini çevirip kullanmak
aynı bezi 2 gün kullanmak
günlük pedlerden daha zararlı
hele namaz kılacakken kirli olduğuna inandığınız
bi şeyi tekrar namazdan sonra kullanmanız çok çok ilginç
bence siz bildiğiniz gibi devam edin ama
yaptığınızın doğruluğunun onaylanması için sağa sola yazmayın
herkes sizin gibi olamaz
normal bişey değil bu
pis bezi tekrar tekrar kullanmak doğru bişey değil

X