valaa bende günlük ped kullanıyoru iyiki çıkarmışlar böle birşeyi.çok rahat hergün sık sık değiştirmeye çalışın pedinizi ama daha sağlıklı olur.kullanmayanların asıl vay halinee iç çamaşırları ne hale gelir.ben yurtta kalırken çamaşırlıklarda şahit oluyordum.ne tiksinç şey allahım.temizlik gibisi yok.
ben de dr a akıntım olduğu için gittim ve 2 ayrı doktor da günlük pedin kullanılmaması gerektiğini, cildin nefes almasını engelleyip ph seviyesini etkilediğini, bakterilerin üremesi için uygun bir ortam yarattığını söylemişti. peki ne yapacağım dediğimde, ilaç yazmıştı ve çantanda bile külot taşı sık sık değiştir demişti. 5-6 kez çamaşır değiştirdiğim oluyordu. neyseki şimdi iyiym=)
Merhaba, sizin sorununuz alerjik kadin tahrisi... Bir arkadasimda da ayni sorun yasandi. Yalniz ona doktoru organik ped onerdi. icinde herhangi bir sentetik ya da sevimlilestirilmis adiyla mavi jel yani kimyasallar olmadigi icin ayrica da beyazlatilmasinda klor degil de oksijen kullanildigi icin yuzeyinde bakteriler % 95 cozunuyormus. Yalniz bu pedden dunyada tek bir marka var. Adı Natracare. Yani pamuksu yüzeydeki su kismi onun pamuk degil sentetikl karisik oldugunu gosteriyor. DİKKAT. Herkes bizi kandirmaya calisiyor galiba... Natracare'i bilen doktorlar recetelerine yaziyorlar. Turkiye'ye Dogaevi getiriyor. Macrolarda, 5M Migroslar'da ve buyuk markatlerde bulunuyor. Eczanelerde de bulabilirsin yalnız onlar pahalı satıyor. Yurtdisi sitesi www.natracare.com, Turkiye sitesi www.dogaevi.com . Biz cok arastirdik bu cozumu bulduk.Tvsiye ederiz:)Selam kızlar.Ben belki de piyasaya çıktığından bei günlük ped kullanıyorum,zararlı olduğunu da duyuyorum ama başka ne yapabilirim ki?akıntım baya oluyo bilmiyorum belki de ped yapıyordur akıntıyı böyle bişey de duymuştum.her dk çamaşır da değiştirilmiyor ki,dışardayken falan ıslak ıslak ıyyyyy hiç katlanamıyorum?sizler neler yapıyorsunuz,var mı başka bir çözüm yolu?a.s.