Günlük Ped

ben de dr a akıntım olduğu için gittim ve 2 ayrı doktor da günlük pedin kullanılmaması gerektiğini, cildin nefes almasını engelleyip ph seviyesini etkilediğini, bakterilerin üremesi için uygun bir ortam yarattığını söylemişti. peki ne yapacağım dediğimde, ilaç yazmıştı ve çantanda bile külot taşı sık sık değiştir demişti. 5-6 kez çamaşır değiştirdiğim oluyordu. neyseki şimdi iyiym=)

bir şey sormak istiyorum, bu pratik çözümler öneren dr. erkek miydi? bir de kirli çamaşırı sonra çantanda nasıl taşıyacağını da söyledi mi? poşete de koyacak olsam, çantama koyamam ben asla. çünkü yiyecek, ilaç olur çantamda hep.

ayrıca kazara çantanın açıldığını falan düşünmek bile istemiyorum.:1no2:

of yaa kadın olmak ne zor iş:kahve:ot.çöp,kıl,tüy hepsi ayrı bi dert...sevgilimle telefonda konuşurken ne kadar bakımlı olduğunu anlatıyor,tıraş olmuş,losyon sürmüş bi de tırnaklarını kesmiş,daha ne olabilirmiş ki,kadınların da yaptıkları ortalama aynı şeylermiş...aaah ah bi bilse benim nelerle uğraştığımı,başlı başına ped bile ayrı bi olaylaelaelaelaelae

Ben günlük ped kullanıyorum ve kullanıcam..Madem zararlı..Her an yanımızda yedek külot taşıyamayız ki..
O zaman günlük külot imal etsinler..günde 4-5 kez giy at türünden olsun amananiknanik

ya da kendi kendini temizleyebilen külot yapılsın,nano teknoloji hesabısırnaşık şey

Bazı tuvaletlerde jetonlu ped makinaları oluyor ya..
jetonlu külot makinaları olsa..-tatlicadiarzu-
Nasıl ama:jeyyar:

sebamed jel sabun mu oluyor acaba? tabii sebamed ph 5,5 değerinde oluyor sanırım ama yine de vajinaya bu tür ürünler kullanmak sağlıklı mı? dr. tavsiyesi mi acaba?

benim kullandığım jel, öyle şampuan gibi, elinde köpürtüp öyle sürüyorsun sonra iyice duruluyorsun. 2 ayrı jeli var canım, menapoz öncesi olanlar için ph 3.8, menapoz sonrası olanlar için ph 5.8, ben çok sağlıklı birşey olduğunu düşünmüyorum, zararı vardır az çok, özel durumlarda kullanıyorum. (denize girdikten sonra falan.)

2-3 hafta önce annemden duymuştum ilk defa günlük pedlerin zararlı olduğunun söylendiğini. O da televizyondan duymuş sanırım ya da gazetede okumuş.

o günden beri (ben tam bağımlı olmuştum, akıntı olsun olmasın, 24 saat kullanıyordum) artık evde kesinlikle kullanmıyorum. Çünkü hava almayı engellemesi mantıklı geldi bana da. Ancak dışarıda, özellikle de çalışırken başka çarem yok. Sürekli tedirgin yaşayamam ki. ayrıca sanırım bütün günü bir günlük pedle geçiren arkadaşlar da var, hatta bir arkadaşım bana 2 gün kullandığını söylemişti. O durumlarda daha tehlikeli olur diye düşünüyorum. Ben zaten yanımda da taşıyım, nemlenme varsa mutlaka değiştirdiğim için çok sorun yaşayacağımı sanmıyorum. zaten yaklaşık 6-7 yıldır kullanıyorum, bir şikayetim de olmadı.

iyi de pamuktan yapilan slipler var. hava aldirabilen. sagliksiz oldugunu simdi burdan duydum.

ben de kullanıyorum kotex inkini...doktoruma danıştım ama zararlı olduğunu söylemedi olasa söylerdi heralde ...

ben de dr a akıntım olduğu için gittim ve 2 ayrı doktor da günlük pedin kullanılmaması gerektiğini, cildin nefes almasını engelleyip ph seviyesini etkilediğini, bakterilerin üremesi için uygun bir ortam yarattığını söylemişti. peki ne yapacağım dediğimde, ilaç yazmıştı ve çantanda bile külot taşı sık sık değiştir demişti. 5-6 kez çamaşır değiştirdiğim oluyordu. neyseki şimdi iyiym=)

Ay hiç uğaraşamm öyle yok pantolonu çıkar sürekli çamaşır değiştir filan. Günlük ped kullanmadığım zaten kendimi çok pis hissediyorum. Ayrıca ben akıntımdan rahatsız olduğum için başladım ped kullanmaya. Allaha şükür mantar filan da yapmadı memnunum ben.

akıntının sebebini günlük ped'e bağlamak çok yanlış,
daha dün doktora gittim çok fazla akıntım oldugunu söyledi akıntıya sebep nedir dedim
akıntıya sebebiyet yoktur , vajinayı temiz ve kuru tutmalıyız dedi fitil verdi

bende uzun zamandır ped kullanıyorum kaliteli ürünleri kullanırsam sorun yok bazen degiştiriyorum ozaman kaşıntı oluyor bende sebamed jel kullanıyorum birde arada travogen bir merhem var onu kullanıyorum ozaman geçiyor tabi sık sık degiştirmek lazım

valaa bende günlük ped kullanıyoru iyiki çıkarmışlar böle birşeyi.çok rahat hergün sık sık değiştirmeye çalışın pedinizi ama daha sağlıklı olur.kullanmayanların asıl vay halinee iç çamaşırları ne hale gelir.ben yurtta kalırken çamaşırlıklarda şahit oluyordum.ne tiksinç şey allahım.temizlik gibisi yok.

Ped sağlıklı ama kokulu vs olanlarda iyi değil diye duydum.
Ayrıca iç çamaşırı da pedde sıklıkla değiştirilmeli bence.
Ben mantar oldum gebelikten dolyaı ilk defa başıma geldi dikkatli olun kızlar çok kötü bişey
sık sık değiştirin iç çamaşırınızı kaynatıp ağ yerini ütüleyin en önemli şey titiz olmalıyız.

bende 3-4 kat tuvalet kagıdını tampon gibi 2 dudak arasına yerlestiriyorum vede wc den wc ye yeniliyorum. hem akıntı camasırıma degmiyor hemde emiliyor ıslak kalmıyor problem olmuyor

bende 3-4 kat tuvalet kagıdını tampon gibi 2 dudak arasına yerlestiriyorum vede wc den wc ye yeniliyorum. hem akıntı camasırıma degmiyor hemde emiliyor ıslak kalmıyor problem olmuyor

bende aynı yöntemi kullanıyoruma.s gayette rahatım her lavaboya çıktığımda yeniliyorum sürekli kuru kalıyo,sağlıksız bi durumda yok ayrıcakaydirigubbakcemile5

bende uzun zamandır ped kullanıyorum kaliteli ürünleri kullanırsam sorun yok bazen degiştiriyorum ozaman kaşıntı oluyor bende sebamed jel kullanıyorum birde arada travogen bir merhem var onu kullanıyorum ozaman geçiyor tabi sık sık degiştirmek lazım

ben de kullanıyorum günlük ped ilk başlarda alldays kullanıyordum ama kotex çok daha ince şimdi ona geçtim ama ben sadece dışarıdayken kullanıyorum evde çamaşır değiştirme şansım var çünkü travogen merhemi de yazları normal ped kullanıdımda tahriş oluşursa kullanıyorum gerçekten rahatlatıyor

Arkadaşlar çok sık çamaşır değiştirme ihtiyacı duymanız servikal erozyon ya da mantar olduğunu gösteriyor. Bir an önce jinekolojik muayene olmanız gerekiyor. Bende de vardı, ilaç kullandım geçti ama sonra yenide başladı.. bebek düşündüğüm için de yaktırmadım, ama siz uygunsanız hemen dondurabilirsiniz; böylece akıntı kalmaz... ama akıntınız kokusuz ve renksiz ise problem olmadığını gösteriyor ancak bu defa de ürolojie enfeksiyon var mı diye gitmek gerekiyor... anlayacağınız işimiz zorr:KK43: ped ve jellerin de zararlı olduğunu duydum...

Arkadaşlar bana göre son zamarda kadın hastalıklarını çoğalmasını nedeni günlük ve normal ped ler.isterseninz her dakika değiştirin hijyenik olmadığını ve kaserojen maddenin kesinlikle olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz.Eskiden annelerimizin babaannelerimizin zamanındaki gibi temiz hijyeniz pamuklu bez kullanmak en doğalı ve sağlıklısı emin olun..ama yıkamaya ve ütülemeye üşeniyoruz o başka...

evet günlük ped kullananlar enfeksiyon mantar ya da servikal erozyona (rahim ağzı yarası ) kendini hazırlasın. özellikle de kokulu pedse. aşırı ve leke bırakan akıntı zaten bir enfeksiyon varlığını gösterir. ıslak ıslak olanlar hemen bir doktora muayene olun. ped kullanmak sandığınızın aksine temizlik belirtisi değildir. hava almayan bu pedler oldukça sağlıksızdır. hergün çamaşır değiştirmekte ne var anlamadım. zaten daha fazla ihtiyaç duymak hiç normal değil. alakasız ama söyleyeyim servikal erozyon tecrübeli biri tarafından yakılırsa (koterizasyon ) bebeğe engel değildir.

X