- 16 Haziran 2013
- 1.098
- 852
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
12.09.2019
Harcama:50 tl market
Harcama:50 tl market
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın, ben de yazayımEskisi gibi yazmaya karar verdim günlük harcadığımı ipin ucu kaçtı çünkü.Buraya yazdığım zaman daha az harcamam oluyordu.Yazmak isteyen yazabilir buraya.
Günaydın.TabiGünaydın, ben de yazayım
Pasifken düzelmiş mi diye girince öyle görünmüş son görülme.Bugün aktif oldu.Hesabınız pasifti
Yine pasif ama son görülme bu akşam yazıyor
Dünü yazmayı unutmuşum ben, hatırlamıyorum da
Merhaba Teşekkür ederim bilmiyordum araştırayım.Merhaba hanımlar, gelir gider durumunuzu akıllı telefon uygulamaları ile kolayca takip edebilirsiniz. Internetten en çok hangi uygulamaların kullanıldığını araştırıp onu indirebilirsiniz. Çünkü bu şekilde aylık takip zor olabilir. Benimki sadece bir öneri.
Var mı bildiğiniz bir program on edebileceğiniz arama motoruna yazınca karışık programlar çıktı.Merhaba hanımlar, gelir gider durumunuzu akıllı telefon uygulamaları ile kolayca takip edebilirsiniz. Internetten en çok hangi uygulamaların kullanıldığını araştırıp onu indirebilirsiniz. Çünkü bu şekilde aylık takip zor olabilir. Benimki sadece bir öneri.