Günlük bakım

Foruma bakarken Yazınızın üst kısmını gördüm yazmadan geçemedim.
Çok dua ettim size içten içten .
Dilerim siz ve nerede var ise böyle durumda olan iş arayan hemen bulsun...AMİN...

Foruma bakarken Yazınızın üst kısmını gördüm yazmadan geçemedim.
Çok dua ettim size içten içten .
Dilerim siz ve nerede var ise böyle durumda olan iş arayan hemen bulsun...AMİN...

Cok tesekkur ederim sizin de darda kaldiginiz zamanlarda size pozitif enerji veren ve icten icten dua edenleriniz olsun insallah

Belki de dualariniz sayesinde bi is buldum ama daha henuz anlasma asamasinda hayirliysa umarim olur

Cok tesekkurler gercekten

Rica ederim çok ama çok sevindim.
Dualarım çok etkilidir etraftan öyle denir.
Olursa da hayırlı olmazsa da demek ki hayırlı diye düşünün.
Hayırlısı olsun her şeyin.Evet bana da dua eden biri çıkar beklemedeyim

Ben de senin icin dua edicem bundan sonra
Çok ama çok teşekkürler.
Hayatım boyunca herkese dua etmişimdir.
Ya da şöyle diyelim daima dua ederken herkesi de dahil ederim.
Kimseden de beklentim olmadı ama dediğim gibi
birileri de bana etse ne güzel olur diye düşünmüşümdür.
Hep şuna inanırım herkese edilen dualar daima yerini bulur.
Sağ olunuz.
Hepimizin duaları kabul olsun AMİN

Ben de dua ederken herkesi eklerm ama benim icin biseyler yapanlarin hakkini odeyebilmek icin extra zikrederim onlari size yaptigim gibi

Ben de dua ederken herkesi eklerm ama benim icin biseyler yapanlarin hakkini odeyebilmek icin extra zikrederim onlari size yaptigim gibi
Sağ ol canım.
Evet gerçekten de öyle akla geldikçe dua edenler devamlı aklımızda oluyor.
Dualarımız en kısa zamanda hayırlısı ile kabul olsun.AMİN...

selam arkadaşlar

bileniniz bilir işsizim bu aralar gelen teklifler var ama eski işimi yapmak istemiyorum bu sebeple yeni meslek arayışındayım liseden beri gazetelerde internet haber sitelerinden yazardım ve iyi bi yazar olmak benim hayalimdi
on ay süren girdap gibi evlilikte kendime hiç vakit ayıramadığım için yazarlığın üzerine de pek düşememiştim boşandıktan sonra işsiz kalınca vaktim oldu ve yine yöneldim yazarlığa
aradığım iş de yazarlık işi
bu aralarda da blog açtım kendime hem edebiyat hem güzellik bakım üzerine
bazı sanat siteleriyle görüştüm ve şimdi bi çok yerde yazılarım yayınlanıyo ama daha çok kitleye ulaşmalıyım bu konuda da tavsiyelerinize açığım

ygs ye girdim geçtim de hatta öyle bi sınav oldu ki benim için sınava bi aylık boşanmış biri olarak girdim zerre kitap kapağı kaldırmadım ama istediğim bölüme yetecek puanı aldım şükür ki

daha boşanmamış ama ayrıyken temel psikoloji eğitimine başvurmuştum kafamı dağıtmak için ve sertifikamı aldım şimdi de 4-6 yaş çocuk eğitimi

Eveeeettt siftahımızı yapalım
Geçen gün sipariş ettiğim siyah maskemi aldım ve tüm yüzüme uyguladım
Aman Ya Rabbi o ne acı!
Soyarken tüyleri de çekiyo resmen şakır şakır gözlerimden yaş geldi
Ama sonuçtan memnun kaldım
Uzun süredir cildim sivilceliydi bu sebeple özellikle yanak bölgemde çok siyah nokta oldu. Zaten bu sebeple bu maskeyi istiyordum. Gerçekten yanaklarım temizlendi. Sık sık yanaklarıma uygulamam ama burun bölgeme en az haftada bir defa uygularım

gündüz bakım rutinim
Benim her zaman uyguladığım bi rutinim yok
Cildimin ihtiyacına göre ya da denemek kullanmak istediğim ürünlere göre değişir.
Bu aralar sivilce tedavisi görüyorum bu sebeple günde iki defa krem uyguluyorum. Bu demek oluyo ki yüzümün kremsiz olduğu an yok.
Sabah yüzümü clean&clear ın temizleme ürünüyle yıkıyorum. Bu ürünü alalı çok oldu. İlk zamanlar hiç memnun kalmamıştım çünkü sivilcelenme yapmıştı ve öylece bi köşede duruyodu. Aradan aylar geçtikten sonra ziyan olmasın diye kullanmaya başladım bi an önce bitsin diye de bolca sıkıyordum. Fakat ürün cildimi kuruttu ben de miktarı azalttım şimdi zerrrecik alıyorum ve onu ellerimi birbirine sürterek elime yayıyorum yüzüme öyle uyguluyorum.
Yüzümü yıkadıktan sonra sivilce kremimi sürüyorum
Clean&clearın ürününü çok sıkıp kullandığım zamanlarda kuruma yaptığını yazmıştım. O zamanlar cildimi nemlendirip rahatlatması için hindistan cevizi yağı kullanıyordum
Hindistan cevizi yağının ayrıca cilt beyazlatma etkisi var ve ben bi beyaz cilt hayranıyım

gece bakım rutinim
Cildimin ihtiyacına göre değişiyor yüzümü yıkarken ürün kullanıp kullanmamam.
Çok fazla yüz yıkamanın cilde zarar verdiğine inananlardanım çünkü dilim yandı bu konuda bi aralar.
Yüzümdeki kremi saf suyla yıkayıp gece kremimi sürüyorum
Bi temiz kaş fırçasını hindistan cevizi yağıma sürüyorum fırçaya gelen yağı kaşlarıma ve kirpiklerime uyguluyorum
Yine hindistan cevizi yağını göz çevreme masaj yaparak sürüyorum
Dudaklarımı beyaz vazelinle nemlendiriyorum

Ve yatmaya hazırım...

Günaydın ,
normalde her zaman bir derdim var topiğinde dolaşırken dün başka yerlerede bakıyım dedim ve kendimi senin sayfanda buldum olalaya :) Su gibi okudum geçtim 24 sayfayı ( patronlarım görmesin :)
Öncelikle Rabbim hakkında hayırlı olan, seni mutlu edecek kişiyi karşına çıkarsın. Resmen büyük bir eziyetten kurtulmuşsun. Geçmiş olsun diyelim geçmişte kalsın gitsin inşallah :)
Bende aranıza katılmaya karar verdim. Devamlı yazamasamda yazmaya çalışıcam arada
Benim 3 yaşında bir oğlum var ve sabah 9 akşam 7 çalışıyorum. O yüzden bakıma filan çok vaktim kalmıyor. Yinede fırsat buldukça birşeyler yapmaya çalışıyorum. Bu sabahtan başlayım .
Aslında dün akşam yapmam gereken banyoyu oğluşumun benle uyuma isteği sebebiyle uyuyakalıp sabaha bıraktım. Ben bu aralar farmasinin beyazlatıcı sabununu kullanıyorum. Cildimi beyazlattı diyebilirim. Ama bir güneş lekem var. Ona henüz bir etkisi olmadı. Sonra alelacele giyiniş, evden çıkış ve işe başlayış :)
Bu arada Ankarada çok güzel yağmur yağıyor. Nisan yağmuru şifadır malum. Şemsiye filan açmadım. Kaldırdım kafamı göğe. Islattım yüzümü , Şifa niyetine :)

Dün benden sonra yazan olmamış ama devam ediyim hadi :)
Dün işten çıkıp eve gittikten sonra oğluşumla oynadım. O uyuduktan sonra beyazlatıcı sabunumla yüzümü yıkayıp, aynı serinin beyazlatıcı kremini sürdükten sonra yattım. Bu arada uyumadan önce mutlaka 1 bardak su içerim şifa niyetine :)
Sabah 6,30 gibi uyandım. Duşumu aldım. Saç kurutma, kremlenme filan derken kahvaltımı yapıp evden çıktım .
Bugün Ankarada hava çok güzel. İnsallah güzel bir gün olacak :)

aramıza hoşgeldin canım seni gördüğüme çok sevindim ilk mesajındaki güzel dileklerine amin diyorum ve teşekür ediyorum bakımını neler kullanığını püf noktalarını gerçekten çok merak ediyorum sık sık paylaşırsan sevinirim

yazdıklarında cilt beyazlatma ürününle yağmurda şemsiyesiz dolaşıp yağmurun tadını çıkarman çok dikkatimi çekti hayatta küçük şeylerden mutlu olabileceğimizi gösterdin bize

şimdilik sevgiyle kal görüşmek üzere :))

bu arada ankaranın neresindensin

gelelim bu güne
sabah kahvaltıdan sonra yüzümü clean&clear ın yüz yıkama jeliyle yıkadım
ardından gündüz kullandığım sivilce kremimi sürdüm

kahvaltima genelde salata ekliyorum bu gün salata yerine yeşillik olarak marul vardı soframda

şimdi de gece sürdüğüm sivilce krremimi uyguladım manikürümü yapıcam bozulmasın diye önce yazayım dedim
manikürümden önce kaşlarımı şekillendiricem kirpiklerime kaşlarıma ve göz çevreme hindistan cevizi yağı uygulucam

manikürümü sorarsanız; eğer vaktim varsa ılık su dolu kaba biraz doğal sabun ve nemlendirici koyuyorum bazen de bikaç damla limon eklerim bu suda ellerimi 10-15 dk bekletiyorum sonra kurulayıp önce tırnak üstündeki derileri temizliyorum ardından tırnak yanındaki şeytan tirnaklarını ve ölü derileri temizliyorum
vaktim yoksa beyaz vazelini tırnak çevreme iyice yedirip nemlendiriyorum hemen ardından tırnak üstü derilerimi ve yanlarını hallediyorum
devamında dörtlü törpümün dört kısmını da yapıyorum eğer dışarı çıkıcaksam hemen ojemi sürüyorum dışarı çıkmıcaksam beyaz vazelini bolca tırnaklarıma ve yanlarına uygulayıp bırakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…