- 26 Ağustos 2015
- 2.738
- 6.068
Foruma bakarken Yazınızın üst kısmını gördüm yazmadan geçemedim.iş arıyorum iş arıyorum bi türlü bulamıyorum
böyle dertlendim yine bu akşam
daha önce de bi kitap yazma girişimim olmuştu güzel de yazıyordum lakin yaşımın verdiği maddi imkansızlık beni aşağıya çekmiş başaramamıştım
şimdi yeni bi kitap yazma niyetim var gereken ilham toplanıyo
az önce internetten kitap basım fiyatlarına baktım ve uygun aklıma yatan bi yer buldum
hadi hayırlısı
Foruma bakarken Yazınızın üst kısmını gördüm yazmadan geçemedim.
Çok dua ettim size içten içten .
Dilerim siz ve nerede var ise böyle durumda olan iş arayan hemen bulsun...AMİN...
Rica ederim çok ama çok sevindim.Cok tesekkur ederim sizin de darda kaldiginiz zamanlarda size pozitif enerji veren ve icten icten dua edenleriniz olsun insallah
Belki de dualariniz sayesinde bi is buldum ama daha henuz anlasma asamasinda hayirliysa umarim olur
Cok tesekkurler gercekten
Rica ederim çok ama çok sevindim.
Dualarım çok etkilidir etraftan öyle denir.
Olursa da hayırlı olmazsa da demek ki hayırlı diye düşünün.
Hayırlısı olsun her şeyin.Evet bana da dua eden biri çıkar beklemedeyim
Çok ama çok teşekkürler.Ben de senin icin dua edicem bundan sonra
Çok ama çok teşekkürler.
Hayatım boyunca herkese dua etmişimdir.
Ya da şöyle diyelim daima dua ederken herkesi de dahil ederim.
Kimseden de beklentim olmadı ama dediğim gibi
birileri de bana etse ne güzel olur diye düşünmüşümdür.
Hep şuna inanırım herkese edilen dualar daima yerini bulur.
Sağ olunuz.
Hepimizin duaları kabul olsun AMİN
Sağ ol canım.Ben de dua ederken herkesi eklerm ama benim icin biseyler yapanlarin hakkini odeyebilmek icin extra zikrederim onlari size yaptigim gibi
cnm iş buldunmu merak ettim
inşşallah blursun canımbulamadım hala
aslını sorarsan biraz gevşekçe iş arıyorum çünkü yeni boşandım ya hem kendime geleyim diye pek üstelemiyorum
Dün benden sonra yazan olmamış ama devam ediyim hadi :)
Dün işten çıkıp eve gittikten sonra oğluşumla oynadım. O uyuduktan sonra beyazlatıcı sabunumla yüzümü yıkayıp, aynı serinin beyazlatıcı kremini sürdükten sonra yattım. Bu arada uyumadan önce mutlaka 1 bardak su içerim şifa niyetine :)
Sabah 6,30 gibi uyandım. Duşumu aldım. Saç kurutma, kremlenme filan derken kahvaltımı yapıp evden çıktım .
Bugün Ankarada hava çok güzel. İnsallah güzel bir gün olacak :)
Dün benden sonra yazan olmamış ama devam ediyim hadi :)
Dün işten çıkıp eve gittikten sonra oğluşumla oynadım. O uyuduktan sonra beyazlatıcı sabunumla yüzümü yıkayıp, aynı serinin beyazlatıcı kremini sürdükten sonra yattım. Bu arada uyumadan önce mutlaka 1 bardak su içerim şifa niyetine :)
Sabah 6,30 gibi uyandım. Duşumu aldım. Saç kurutma, kremlenme filan derken kahvaltımı yapıp evden çıktım .
Bugün Ankarada hava çok güzel. İnsallah güzel bir gün olacak :)