Günlük bakım

yaaa bende peeling arıyorum iyimi temizlenmiş hissi verıyormu

benim kullandığım bu dalin le dönüşümlü kullanıyorum kolay kolay böyle ürünleri beğenmem ama buna bayılıyorum bittikçe de alırım bu markanın başka bi ürününü kullandım ama hiç beğenmedim mesela sivilcelenme yaptı bi de bi tavsiyem daha hergün yıkama yüzünü

Eklentiler

• 9522949292082.jpg
    9522949292082.jpg
    69 KB · Görüntüleme: 40
bi süredir ppd den eğitim alıyodum dün ve bugün uğraşarak tezimi hazırladım ve az önce gönderdim yarın sınava giricem inşallah kazanırım

benim kullandığım bu dalin le dönüşümlü kullanıyorum kolay kolay böyle ürünleri beğenmem ama buna bayılıyorum bittikçe de alırım bu markanın başka bi ürününü kullandım ama hiç beğenmedim mesela sivilcelenme yaptı bi de bi tavsiyem daha hergün yıkama yüzünü
cnm ama işe gelip giderken her gün makyaj yapıyorum mecbur yıkıyorum biodermanın yuz yıkama jeli var onunla yıkayıp nutrıcıa su bazlı nemlendırıcımı suruyorum dişerimi fırçalıyorum hooop yatıyorum

cnm ama işe gelip giderken her gün makyaj yapıyorum mecbur yıkıyorum biodermanın yuz yıkama jeli var onunla yıkayıp nutrıcıa su bazlı nemlendırıcımı suruyorum dişerimi fırçalıyorum hooop yatıyorum

Aynen makyaj yapinca ben de kopuk kopuk yikamadan rahat edemem sen de bulmussun formulunu

günaydın canm dun herzmankı rutinim dışında yüzüme limon sürdüm 2 adet sivilcem var :KK43: bıyıklarımı aldım kaşlarımı biraz bozdu kuaför bu ay aldırmıcaz biraz gürleşşin sarımsak sürücem sık sık dolu dolu olsun diye :)) öyle işte akşamları yazamıyorum telefonum kadınlar klubune girmiyor anlamadım nden girmiyor güvenli bağlantı deil diyor.

yeni bi günlük cilt bakım rutini oluşturdum kendime şimdilik memnunum

uyandığımda yüzümü güzelce saf suyla yıkadıktan sonra clean&celar ın bi aralar hiç beğenmediğim yüz yıkama ürünüyle yüzümü yıkıyorum

yüzüm iyice kuruyup gözeneklerin kapandığına emin olduktan sonra saf gül suyunu tonik olarak uyguluyorum

gülsuyu da yüzümde iyice kuruduktan sonra hindistan cevizi yağıyla nemlendiriyorum

günaydın canm dun herzmankı rutinim dışında yüzüme limon sürdüm 2 adet sivilcem var :KK43: bıyıklarımı aldım kaşlarımı biraz bozdu kuaför bu ay aldırmıcaz biraz gürleşşin sarımsak sürücem sık sık dolu dolu olsun diye :)) öyle işte akşamları yazamıyorum telefonum kadınlar klubune girmiyor anlamadım nden girmiyor güvenli bağlantı deil diyor.

benim de telefonum bu aralar çok zor giriyo kk ya girse de tam açılmıyo

kaşlarına badem yağı da uyguluyabilirsin ben de sağ kaşımı bozmuşum nadasa bıraktım kaşlarımı zaten bu aralar pek dışarı çıkmıyorum

bi de eğer cildin alerjik ya da alerjiye meyilliyse limon da sivilcelenme yaparmış

ben de bi ara yaptım sivilceler bayrak açtı ve hürriyetini ilan etti yüzümde

az önce de saç bakım yağı(içinde susam badem fındık ceviz defne yaprağı yağları ve çam terebentin olan bi yağ) argan yağı ve benim evde hazırladığım portakal limon yağlarını karıştırarak bi saç maskesi hazırladım ve saçıma uyguladım (uçlarına daha fazla) bi tülbentle saçımı sardım sabaha kadar böyle tutucam ve yarın yıkıcam

bu da haftalık saçıma uyguladığım nem maskem

şimdi de manikürümü yapıcam

Merhaba;
Ben aranizda yeniyim simdi kayit oldum duzeninizi bozmuyorum umarim. Madem konu gunluk bakim bende yazayim.
  1. Hergun mutlaka duş alırım. Hep heves ediyorum dus oncesi at kiliyla vucudumu ovacagim diye fakat islandiktan sonra aklima geliyor
  2. Dus sonrasi bacaklarima ve kollarima nemlendirici surerim. Bodyshop un adini tam hatirlamiyorum kukai mi oyle bir kokulu kahverengi kavanozda (klasik body butterlarindan degil fakat butter) olan kremini ya da acelem varsa ciraceptine krem surerim.
  3. Tabiki makyajim :)
  4. Gece makyajimi iyice silmeden asla uyumam. Eger maskara surduysem hindistan cevizi yagiyla gozlerimi ovalar iyice akittiktan sonra disk pamukla silerim. Sonra garnier misel suyla makyajin kabasini alir, neutrogena deep clean temizleyici ile yuzumu yikarim. Bence yikanmadan asla temizlik olmaz. Sonrasinda goz kremi ve nemlendiricimi surerim.
  5. Haftada bir kil maskesi yapmaya calisiyorum.
  6. Saclarima da haftada bir hindistan cevizi yagi surup bekletirim. Diger gunlerde saclarimi yikadiktan sonra nashinin argan yagini suruyorum sadece uclarina ve hafif boylarina.
Bunlar disinda ozel bir bakim yapmiyorum. Eskiden ayda bir hamama giderdim uzun zamandir gidemiyorum. Fakat herkese duzenli hamama gitmesini tavsiye ediyorum.

Merhaba;
Ben aranizda yeniyim simdi kayit oldum duzeninizi bozmuyorum umarim. Madem konu gunluk bakim bende yazayim.
  1. Hergun mutlaka duş alırım. Hep heves ediyorum dus oncesi at kiliyla vucudumu ovacagim diye fakat islandiktan sonra aklima geliyor
  2. Dus sonrasi bacaklarima ve kollarima nemlendirici surerim. Bodyshop un adini tam hatirlamiyorum kukai mi oyle bir kokulu kahverengi kavanozda (klasik body butterlarindan degil fakat butter) olan kremini ya da acelem varsa ciraceptine krem surerim.
  3. Tabiki makyajim :)
  4. Gece makyajimi iyice silmeden asla uyumam. Eger maskara surduysem hindistan cevizi yagiyla gozlerimi ovalar iyice akittiktan sonra disk pamukla silerim. Sonra garnier misel suyla makyajin kabasini alir, neutrogena deep clean temizleyici ile yuzumu yikarim. Bence yikanmadan asla temizlik olmaz. Sonrasinda goz kremi ve nemlendiricimi surerim.
  5. Haftada bir kil maskesi yapmaya calisiyorum.
  6. Saclarima da haftada bir hindistan cevizi yagi surup bekletirim. Diger gunlerde saclarimi yikadiktan sonra nashinin argan yagini suruyorum sadece uclarina ve hafif boylarina.
Bunlar disinda ozel bir bakim yapmiyorum. Eskiden ayda bir hamama giderdim uzun zamandir gidemiyorum. Fakat herkese duzenli hamama gitmesini tavsiye ediyorum.

Aramiza hosgeldin bakim rituelin gercekten cok hos ben de makyajimi cikardiktan sonra kopuklu bi sekilde yikamadan temizlendigine inanamayanlardanim

Ben de at kili edinmeyi dusunuyorum selulitim yok ama yine de arka baldir bolgeme ve yan karin kaslarima uygulamak istiyrum sen memnun musun

Size guzel haberlerim var
Farkli metodlar farkli rituellerim

Bundan 10 gun kadar once doktora gittim anlamsizca cikan sivilcelerimi gosterdim iki tane krem verdi biri sabah aksam digeri gece uygulaniyo

Sabahlari yuzumu yikarken kullandigim temizleme kremi sanirim biraz kuruluk yapti bende ustune bi de kremler eklendi cildim fena kurudu ben de basiyorum hindistan cevizi yagini hem beyazlatma etkisi var

Gelelim yeni basladigim rituellere

Sabahlari ac karina (bazen unutup kahvaltidan sonra) kuru kayisi yiyorum dort bes tane

Hergun duzenli 1.5 litre su iciyorum(normalde su icme aliskanligim yok ne zaman su ictigimi unuturum kis aylarinda)

Suyumun icine de bi tane cubuk tarcin atiyorum hem faydali hem kilo vermeye yardimci (ben kilo vermekten ziyade formda kalmak icin kullaniyorum)

Benim 0.75 ml lik bi mataram var hergun ondan iki tane icip 1.5 litreyi olcebiliyorum bu ara 2 litreye cikma niyetim var

Sizin de su icme aliskanliginiz yoksa bi matara edinebilirsiniz ustelik cok şık modelleri var

Bakim disi konular da ise

Babul de olum istanbul da ask kitabini almistim fii tarihinde bi okumak nasip olmadi ona baslicam

Cantamda mutlaka bi ajanda tasimaya basladim

Is aramaya hala devam bikac yere basvuru yaptim hala donus yok

Yatirim konularini arastiriyorum kendime uygun olan bi yatirim cesidi ariyorum

Roman yazmaya yeniden basladim

iş arıyorum iş arıyorum bi türlü bulamıyorum

böyle dertlendim yine bu akşam

daha önce de bi kitap yazma girişimim olmuştu güzel de yazıyordum lakin yaşımın verdiği maddi imkansızlık beni aşağıya çekmiş başaramamıştım

şimdi yeni bi kitap yazma niyetim var gereken ilham toplanıyo

az önce internetten kitap basım fiyatlarına baktım ve uygun aklıma yatan bi yer buldum

hadi hayırlısı

X