merhaba canım.kolay gelsin ilk ben yazayım.zaten kim sayfa açsa ilk ben yazıyorum genelde .yardımcı olmak için :)
sabah kahvaltı her zaman ki gibi
bulaşık yıkadım,
ortalığı hafiften topladım
cuma nedeni ile çok iş yapmam
saçıma maske yaptım
cildime birazdan
yemeği günlük ve taze olsun diye akşama doğru yapacağım.
size önerim ağda gününüzü değiştirin bu gün olmaz. bu gün ay aslan burcunda alırsanız daha fazla çıkar(31 mart 2 nisan tarihleri arasında yapılır.detaylar verdiğim yerlerde daha ayrıntılı )hatta sitemizde de bu konu var. buradan takip için site içi aramaya dolunay epilasyonu yazın çıkar.sağ olsun 2 arkadaşımız yazıyor.dışarıdan da takip edebilirsiniz google kozmik bakım yazın çıkar.bu da benden bilgi olsun.sizinde cilt vücut vs ile ilgili yaptıklarınız varsa paylaşınız.kolay gelsin.
Canım yeni gördüm nereden bileyim.önemli değil bir sonrakini uygulayınız.hayır daha çabuk uzama açısından.dediğim yerleri takip ediniz.Teşekkür ederim canım keşke mesajını daha once okusaydim yarisindan fazlasini bitirmistim epilasyonun bu durum bir sonraki çıkma için mi geçerli yoksa tüyleri genel bi artış mi oluyo
Canım yeni gördüm nereden bileyim.önemli değil bir sonrakini uygulayınız.hayır daha çabuk uzama açısından.dediğim yerleri takip ediniz.
rica ederim sizinde varsa güzellik ile ilgili bilgiler vs.bana yazın :)Teşekkür ederim canım cevabın için
rica ederim sizinde varsa güzellik ile ilgili bilgiler vs.bana yazın :)
Sağ olunuz acelemiz yok sırayla yazarız hep beraber :)Hemen hepsi pat diye aklıma gelmiyo da gelenleri yazayim
Gece yatmadan iki saat önce göz çevreme nar cekirdgi yagi sürüyorum morluklar ve kaz ayakları için
Haftada iki veya üç defa yatmadan once yüzümü kabak lifiyle keseliyorum
Iki üç günde bir yüzümü yikadiktan sonra nemliyken tuzla ovuyorum hem peeling etkisi yapiyo ölü derileri temizliyo hem sivilce oluşumuna engel oluyo
Aklıma geldikçe yazarım daha
ben en son buluşum olan keçi sütü sabunu kullanıyorum.ama iyisinden.sabah akşam yüzümü yıkıyorum.zaten açtığım sayfada yazdım :)
Canım daha yeni ama çok etkili diye düşünüyorum.Ben lekelerle uğraşıyorum.sivilce için de beslenmenize çok dikkat ediniz.yoksa geçmek bilmez.siz arap kızını nasıl kullandınız ben aldım ama çok kullanamadım.hiç memnunum diyen olmadı.ben de acaba boşa mı dedim bıraktım.Ne zamandır kullaniyosun canım nasıl etkilerini gördün ben de şöyle güzel güvenilir bi sabun arıyorum daha çocukken ergenligime seneler varken lux sabun tutturmustum bi ara uzun seneler kullanmistim lux sabun ve arapkizi ergenligim sıfır sivilceyle gecti sadece özel gunlerimde vücut reaksiyonu olarak bir bilemedin iki tane çıkardı sonra gel zaman git zaman benim ergenligimin bitmesinin üzerinden uzun zaman geçti bi başladı sivilceler hala uğraşıyorum eskisi gibi degil ama bitmis de degil
Canım daha yeni ama çok etkili diye düşünüyorum.Ben lekelerle uğraşıyorum.sivilce için de beslenmenize çok dikkat ediniz.yoksa geçmek bilmez.siz arap kızını nasıl kullandınız ben aldım ama çok kullanamadım.hiç memnunum diyen olmadı.ben de acaba boşa mı dedim bıraktım.
canım şimdi ben yazayım.Evim için olanlar bitti sıra kendime geldi
Göz çevreme nar çekirdeği yagi surucem
Kirpiklerime ve dudaklarima beyaz vazelin
Tırnak bakimi
Saçıma da bakim spreyi
Şimdilik aklıma gelenler bunlar
canım şimdi ben yazayım.
her zamanki erken kalktım.kahvaltı vs.
yüzüme maske yaptım.öğlende yıkadım.çok beklettim.neyse.dün saçıma yaptım ama maske rengini biraz değiştirdi sarı saçım hafif turuncu oldu .bakalım ne olacak.
yemek için hazırlıklara sabahtan başladım.bazılarını yaptım.bazıları akşama.
saçımı tekrar yıkayacağım çok sert oldu.
nar çekirdeğini gündüz de mi sürüyorsunuz.yağlar gündüz sürülmez denir.
bu arada bana çevrenizde selüliti geçen (çok etkili kremle ama)biri varsa yazar mısınız.ama gerçek kullanıcı olursa çok iyi .bana face biri yazıp duruyor kadıncağıza çok acıyorum.spor yapamıyor.psikolojisi bozulmuş.sayfama da yazdım ama kimse yazmadı.ben de var ama çok az.spora başlayacağım ama olmadı.her neyse aklınızda olsun.araştırın ben de araştırıyorum.bakalım inşALLAH buluruz.herkese yardımı çok seviyorum.ama kimse böyle değil...
Canım arı poleni yaptım ama ağır geldi.rengi kızıl oldu .evet lütfen araştırınız çevreye sorunuz.ama kesin olsun.ben yaklaşık 25 gündür arıyorum.ama kimse söylemiyor.ya kızıyorum ama .ben her bildiğimi paylaşıyorum...Selülit kremini arastirayim bi canim
Yağ sürme meselesine gelince gündüz eğer dışarı cikmicaksam sürüyorum
Saçına ne maskesi yaptin
Canım arı poleni yaptım ama ağır geldi.rengi kızıl oldu .evet lütfen araştırınız çevreye sorunuz.ama kesin olsun.ben yaklaşık 25 gündür arıyorum.ama kimse söylemiyor.ya kızıyorum ama .ben her bildiğimi paylaşıyorum...
Canım bu devamlı değil ama 2 haftada bir belki olabilir.bana göre ağır oldu.saç bakımı amaçlı.yapıyorum.hem uzasın hem gürleşsin diye...Ben de paylasirim hep beraber guzelleselim
Ari poleni maskesini ne amaçla ve nasil yapiyosun canım ben de uzun soluklu kullanabileceği bi sac maskesi arıyorum